Familiedag Organiseren

Elke keer is het weer een hele opgave: De jaarlijkse familiedag organiseren… Maar deze keer ga jij het eens helemaal anders doen: Je boekt het Pop-Up Uitjes team en zorgt ervoor dat dit uitje er één wordt om nooit te vergeten!

Wij verzorgen leuke en originele 2-uur durende spelshows met quizvragen, veel muziekvragen en natuurlijk leuke opdrachten voor jouw familie. Voor elk niveau hebben we vragen, dus alle neven, nichten, ooms, tantes, opa’s en oma’s kunnen meedoen met deze unieke show!

Spelshow met kinderen en eigen familievragen

Wij hebben geen standaard show, maar passen onze show aan aan jullie familiedag: Zijn er kinderen bij? Geen probleem, wij hebben ook altijd leuke muziek voor de kids bij! Hebben jullie leuke vragen over of foto’s van jullie familie? Laat het ons weten en wij verzorgen deze in onze show, zodat het echt jullie show wordt! Gedurende de show maken wij leuke foto’s van alle deelnemers zodat jullie later terug kunnen kijken op een leuke familiedag!

Leuke familiedag organiseren op elke gewenste locatie

Wij adviseren jullie graag over leuke en originele locaties voor jullie familiedag. Hebben jullie zelf een plek waar je de familiedag organiseert? Een horecalocatie, jullie eigen tuin, een tent of een schuur? Ons team komt graag op jullie locatie om een geweldige show te verzorgen!

Maak je keuze!

Ik Hou Van Brabant

Ik Hou Van Brabant, dé klassieker onder onze spelshows. Met deze supergezellige show met een grote, zachte G wordt het een familiedag om nooit meer te vergeten.

Een echte show voor jong en oud waarbij we veel vragen en opdrachten kunnen personaliseren. Zie ik daar tante Marieke voorbij komen? Wordt daar een vraag gesteld over opa en oma? Het kan zomaar gebeuren! 

Ik Hou Van Gelderland

Families die in Gelderland wonen of uit Gelderland komen, let op, want wij presenteren voor jullie de “Ik Hou Van Gelderland” spelshow!

Deze show zit tjokvol leuke Gelderse  (muziek) vragen en opdrachten. We kunnen deze spelshow helemaal voor jullie personaliseren zodat het ook echt júllie familiedag wordt. Boek deze shop op elke gewenste locatie in Nederland, ons presentatieduo heeft er nu al zin in!

Just Beat It​

Met Just Beat It weet je zeker dat je een geweldige familiedag gaat beleven. Deze spelshow zit boordevol activiteiten en tussendoor worden de bingokaarten erbij gepakt zodat iedereen actief mee kan doen.

Het presentatieduo zal jullie begeleiden tijdens jullie familiedag waarbij we gaan dansen en springen, schreeuwen en liplezen.

De winnaar van de show krijgt een grote bokaal mee, maar de verliezers hoeven mogelijk ook niet met lege handen naar huis: tijdens de bingo zijn er namelijk nog een hoop foute troostprijzen te winnen.

Welcome On Board​

“Ik Ga Op Vakantie En Neem Mee”, één van de vele spellen die we gaan spelen tijdens deze spelshow die jullie familiedag helemaal in vakantiestemming gaat brengen.

De teams Holland, Mexico en Oostenrijk strijden tegen elkaar. Doordat iedereen een paar weken voor de show al een boardingticket toegestuurd krijgt, kan iedereen zich helemaal in de juiste stijl kleden zodat het feest nog groter wordt. 

Het boardingticket wordt niet alleen bij binnenkomst door onze stewardess gecheckt, er zijn ook nog leuke prijzen mee te winnen! Mind Your Step!

Gek van Oranje

Het rad staat centraal in deze unieke spelshow waarbij 3 teams strijden om een typisch Hollandse prijs. Zorg ervoor dat iedereen in het oranje gekleed is, zodat we van jullie familiedag een echte oranje familiedag kunnen maken. 

We gaan kennisvragen combineren met spel en behendigheid en zullen regelmatig afwisselen met de grootste Hollandse hits. Deze gezellige en humoristische spelshow is daarom de geschikte familiedag voor jong en oud!

I Love Disco

Ben je op zoek naar de invulling voor jullie familiedag waarbij de gemiddelde leeftijd 40+ is? Dan is onze I Love Disco show een echte aanrader!

We brengen onze platenspeler mee en wisselen de grootste hits van de jaren ’70 af met leuke spellen, vragen en opdrachten. Alles is natuurlijk helemaal in stijl. Zo verwachten we iedereen met plateauzolen en kleurrijke kleding zodat we in 3 teams kunnen strijden om een toepasselijke prijs.

Bel me terug!

    Referenties

    Al meer dan 10 jaar komen wij bij de leukste families, op de leukste locaties voor de allerleukste uitjes. Na afloop van onze shows schrijven we altijd een klein verslagje met foto’s en laten mensen een reactie achter. Ben je nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Kijk dan snel de recensies van de laatste familiedagen.

    Recente reacties