Familiedag Organiseren

Elke keer is het weer een hele opgave: De jaarlijkse familiedag organiseren… Maar deze keer ga jij het eens helemaal anders doen: Je boekt het Popup-Uitjes team en zorgt ervoor dat dit uitje er één wordt om nooit te vergeten!

Wij verzorgen leuke en originele 2-uur durende spelshows met quizvragen, veel muziekvragen en natuurlijk leuke opdrachten voor jouw familie. Voor elk niveau hebben we vragen, dus alle neven, nichten, ooms, tantes, opa’s en oma’s kunnen meedoen met deze unieke show!

Ook met kinderen en eigen familievragen

Wij hebben geen standaard show, maar passen onze show aan aan jullie situatie: Zijn er kinderen bij? Geen probleem, wij hebben ook altijd leuke muziek voor de kids bij! Hebben jullie leuke vragen over of foto’s van jullie familie? Laat het ons weten en wij verzorgen deze in onze show, zodat het echt jullie show wordt!
Gedurende de show maken wij leuke foto’s van alle deelnemers zodat jullie later terug kunnen kijken op een leuke familiedag!

Uw familiedag organiseren op elke gewenste locatie

Wij adviseren jullie graag over leuke en originele locaties. Hebben jullie zelf een plek waar je de familiedag organiseert? Een horecalocatie, jullie eigen tuin, een tent of een schuur? In Eindhoven, Den Bosch, Tilburg of Breda? Ons team komt graag op jullie locatie om een geweldige show te verzorgen!

Maak uw keuze!