Welcome On Board Spelshow

De op en top vakantieshow voor een perfect bedrijfsuitje, familiedag of uitje met vrienden of clubleden!

Klanten beoordelen Pop-Up Uitjes met een 9,5!

9.5/10

Volg ons ook op social media

Met Welcome On Board organiseer je een top uitje

Mind your step! Wie kent deze woorden niet? Tijdens dit teamuitje, bedrijfsuitje of familiedag nemen onze stewastress Annie en haar assistent Harry van de Sunweb je mee op een wel heel bijzondere, avontuurlijk en onverwachte reis. De eindbestemming van deze onvergetlijke en interactieve show is een feest dat nog tot in de late uurtjes door kan gaan. Tijdens jullie bedrijfsuitje, familiedag of groepsuitje strijden de teams Holland, Mexico en Oostenrijk tegen elkaar in een vakantieshow vol humor, gezelligheid, interactie en muziek!


Dit uitje begint al weken voordat het plaatsvindt. Iedere deelnemer krijgt namelijk al een boarding ticket met een uniek nummer. Dit boarding ticket is natuurlijk onmisbaar deze reis, want tijdens de vlucht maakt elke boarding pass kans op leuke prijzen. De spelleiders nemen u deze reis een aantal keren mee naar diverse zonnige en winterse bestemmingen. De verandering van land, temperatuur, kleur, humor, decoratie en muziek komen natuurlijk terug in deze spelshow zonder grenzen.

Direct offerte aanvragen

De prijs geeft je een glimlach

Prijzen zijn excl. 9% BTW

Voor elke doelgroep

Check, check, dubbel check

Spelshow & Foute Bingo

Wat gaan we allemaal doen?

  • We gaan lachen
  • We gaan op vakantie en nemen mee
  • We hebben het befaamde handdoekenspel
  • We stellen quizvragen die iedereen met zijn/haar eigen telefoon kan invullen
  • We zorgen voor de grootste vakantiehits
  • We hebben zeer ervaren spelleiders die zorgen voor leuke interactie met de deelnemers
  • En ga zo maar door!

Deze vlucht mag u niet missen… Mind your step!

Welcome On Board als bedrijfsuitje, familiedag of groepsuitje op elke locatie

Bedrijfsuitje, familiedag of groepsuitje organiseren en op zoek naar het allerleukste entertainment? Dan moet je zeker een spelshow bij Pop-Up Uitjes boeken! En met de Welcome On Board show begint het al met de voorpret van de boarding tickets en het uitzoeken van juiste kleding en attributen en eindigt het met veel complimenten voor jullie als organisator!

Als sinds 2010 presenteert het Pop-Up Uitjes team de allerleukste spelshows op elke gewenste locatie in Nederland. Door onze drive en ons enthousiasme weten we van elk bedrijfsuitje, elke familiedag en van elk groepsuitje een onvergetelijke ervaring te maken. 

Om een indruk te krijgen, bezoek dan onze Welcome On Board recensie pagina om de verslagen en de foto’s te bekijken welke we na afloop van elke show maken.

Het was mijn leukste en gezelligste verjaardag ooit 🥳. Pop-up uitjes bindt en verbindt de avond en de mensen met elkaar. Gelijk zat de sfeer er helemaal in en ondanks de 1,5 meter regel geweldig om te doen met een groep mensen. Absolute aanrader! Alles tot in de puntjes geregeld en met een persoonlijke touch. Dank jullie wel Pop-up uitjes!!!
Dat had ik niet verwacht van een bouwvakborrel! Wat ontzettend leuk en gezellig. We gaan jullie zeker aanraden!

Offerte aanvragen Just Beat It Spelshow

    Om een zo goed mogelijke offerte aan te bieden, zijn de velden met een * verplicht.