Ik Hou Van Gelderland Quiz

Kom je uit Gelderland, dan hou je waarschijnlijk ook van Gelderland. En daarom hebben we speciaal voor alle bedrijven, families en groepen de Ik Hou Van Gelderland spelshow!

Klanten beoordelen Pop-Up Uitjes met een 9,5!

9.5/10

Volg ons ook op social media

Ik Hou Van Gelderland, de leukste quiz van Gelderland

Tijdens een 2 uur durende spelshow neemt het presentatie duo van Pop-Up Uitjes jullie mee in de wereld van Gelderland. We hebben leuke en humoristische vragen voor jullie, we hebben alle Gelderse artiesten op een rijtje gezet en draaien hun grootste hits en hebben voor jullie een aantal leuke activiteiten en dit alles helemaal in stijl van Ik Hou Van Gelderland. Deze spelshow zal ons team helemaal voor jullie personaliseren met leuke vragen, humoristische foto's en natuurlijk een persoonlijke aankondiging! Dus woon je in Gelderland, kom je uit Gelderland of heb je een bedrijf in Gelderland, dan is deze spelshow het perfecte entertainment voor jullie familiedag, bedrijfsuitje of groepsuitje!

Direct offerte aanvragen

De prijs geeft je een glimlach

Prijzen zijn excl. 9% BTW

Voor elke doelgroep

Check, check, dubbel check

Bedrijfsuitje, familiedag of groepsuitje organiseren?

Zijn jullie aan de beurt om jullie bedrijfsuitje te organiseren? Is het alweer tijd om de jaarlijkse familiedag te regelen? Of ben je voor jullie vereniging of groep op zoek naar de perfecte invulling van jullie feestavond? Voor al deze uitjes en nog veel meer gaan we er met de Ik Hou Van Gelderland spelshow een geweldige show van maken!

Jullie gaan in 3 teams strijden om de overwinning en daar hoort natuurlijk ook een officiële Ik Hou Van Gelderland bokaal bij. Het wordt lachen en het wordt gieren en brullen mensen! Samen met je collega’s, vrienden of familie wordt het een middag of avond om niet snel te vergeten.

Als je Ik Hou Van Holland eens op TV hebt gezien, weet je meteen waar Ik Hou Van Gelderland op geïnspireerd is. Tijdens deze echte Gelderse versie zullen jullie eigen captains de teams aanvoeren en de spelshow belooft even hilarisch te worden als je op tv gezien hebt!

Onze professionele presentatoren nemen de deelnemers in de 2 uur durende show mee in de leukste spelrondes. We gaan de grootste roddels van Gelderland vertellen, raden van en meezingen met de grootste Gelderse en Achterhoekse hits van toen en nu en we zoeken naar het zwarte schaap en het addertje onder het gras. En of dat allemaal niet genoeg is hebben we ons befaamde rad bij waarmee in de finale nog alles mogelijk is. Wie weet wordt met de perfecte draai aan het rad het team met de minste punten alsnog de winnaar…

Uitje in Gelderland op elke locatie

Voor een uitje in Gelderland moet je het team van Pop-Up Uitjes bellen! Met onze professionele installatie maken wij van elke locatie een feestlocatie! Van Nijmegen tot Apeldoorn en van Tiel tot de Achterhoek, wij komen graag naar jullie toe. Om een indruk te krijgen, bezoek dan onze Ik Hou Van Gelderland recensie pagina om de verslagen en de foto’s te bekijken welke we na afloop van elke show maken.

Wat hebben jullie ons familieweekend een extra toetje gegeven met jullie Ik Hou Van Brabant Quiz. Zeker dat extra familie tintje eraan was super leuk. De hele ochtend is er nog over nagepraat en alleen maar leuke reacties gehad.

Offerte aanvragen Ik Hou Van Gelderland Quiz

    Om een zo goed mogelijke offerte aan te bieden, zijn de velden met een * verplicht.