Pop-Up Uitjes, de leukste events op elke locatie!

Staat er een event op stapel, ga je een onvergetelijk bedrijfsfeest geven, wil je een Pop-Up Kerstmarkt of wil je de organisatie van welk event dan maar ook uit handen geven? Ja? Lees dan vooral even verder en wij drinken graag binnenkort samen aan een kopje koffie bij jou aan tafel! 

Persoonlijk

Onze allerbelangrijkste kernwaarde is persoonlijk contact. Kopje koffie, ja graag! Geen log en megagroot evenementenbureau, maar één aanspreekppersoon die altijd bereikbaar is!

Meedenken en ontzorgen

Altijd meedenken, maar zeker ook inbrengen van eigen creatieve ideeën. Samen aan de voorkant, ontzorgen in de voorbereiding, tijdens het event en bij de afbouw.

Events op elke locatie

Op jullie eigen terrein in een hal, kantine of tent? Wij zijn meesters in sfeer creëren! Liever naar een horecabedrijf, evenementenhal of andere creatieve plek? Top, regelen we!

Bedrijfsfeest organiseren

Feestjes bouwen, daarin zijn wij heer een meester. Of beter gezegd, dame een meester. Een feest organiseren zit in ons hart en onze nieren. Van kleine gemoedelijke feestjes van 20 personen tot grote feesten van 100, 1000 of meer genodigden, wij weten jullie alijd te helpen! De basis van ons bedrijf is  25 jaar geleden ontstaan in de horeca. Inmiddels zijn we uitgegegroeid tot een deskundig organisatiebureau met een groot netwerk van gewaardeerde partners en leveranciers. Of je nu een openingsfeest, personeelsfeest, jubileumfeest, kerstborrel of teambuilding wilt organiseren, Pop-Up Uitjes is de perfecte leveranciers om jullie bedrijfsfeest te organiseren en te begeleiden.

Samen spreken we vooraf jullie wensen door. Geen idee waar je moet beginnen? Geen punt, wij hebben ervaring genoeg om jullie van scratch af aan in het proces mee te nemen. Al samengezeten en een ruwe schets op papier gezet? Wij denken mee en geven gevraagd en ongevraagd advies en kunnen al het geregel en organiseren van het bedrijfsfeest overnemen. Met Pop-Up Uitjes wordt jullie bedrijfsfeest een fantastische beleving!

Organisatie open dag, klantendag of relatiedag

Bij het organiseren van een open dag, klantendag of relatiedag komt stiekem vanalles kijken. Van het regelen van de perfecte locatie tot het uitdelen van naambatches, van het ontvangen en begeleiden van sprekers tot het aankleden met visuals, licht en geluid. We kunnen het samen zo gek maken als we willen, maar hou wel in de gaten dat je je doel voor ogen houdt. Met ons team zorgen we voor de voorbereiding en begeleiding op de dag zelf. Jullie zijn in control voor de taken die wij uitvoeren. We kunnen de complete organisatie van de open dag, klantendag of relatiedag op ons nemen, natuurlijk met jullie input, of helpende handjes bieden op elk vlak. Ons doel is om te werken voor een meer dan tevreden klant en met ons ruime partnernetwerk en onze jarenlange ervaring weten wij zeker dat dat gaat lukken!

 

Pop-Up Kerstmarkt

Een unieke ervaring beleven bij het uitreiken van de eindejaarsgeschenken of kerstpakketten? Wij organiseren Pop-Up Kerstmarkten op elke locatie voor groepen vanaf 200 personen. Een Pop-Up Kerstmarkt kan georganiseerd worden op de zaak, een horecalocatie of evenementenlocatie. Zelf een open terrein is door ons uitstekend sfeervol aan te kleden, met of zonder tent. Met een hapje en een drankje of een sfeervolle drive-tru, mogelijkheden genoeg. We sparren hier graag met jullie over.  Kijk snel op onze speciale website voor alle informatie.

Freelance organisatie, spreker en ceremoniemeester

Als event organisator hebben wij voor hete en minder hete vuren gestaan, voor kleine en grote gezelschappen, van shag tot sjiek. Ben je op zoek naar een freelancer voor jouw event, bel ons en we kijken graag samen naar de mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan:

Kortom, mogelijkheden te over. Gewoon uurtje factuurtje of tegen een vooraf afgesproken bedrag, wij zijn altijd transparant en helpen jullie graag!

Bellen is sneller!

Wil je direct boeken, een vraag stellen of ons gewoon even persoonlijk spreken? 

Bel ons meteen, wij zijn (bijna) 24 uur per dag bereikbaar: 

06 20 89 28 56. 

Word je liever door ons gebeld? Vul hieronder dan je naam en telefoonnummer in en wij bellen je zo spoedig mogelijk terug!

    Waarom Pop-Up Uitjes?