Uitje bij Brabantse Hoeve – ONS Welzijn

Ook voor last-minute uitjes moet je Pop-Up Uitjes bellen! Zo waren we vandaag last-minute met een uitje bij onze partner De Brabantse Hoeve in Volkel om een fantastische middag te organiseren voor een groep van 200 medewerkers van ONS Welzijn.

Door omstandigheden kon dit evenement niet doorgaan bij de oorspronkelijke locatie. Gelukkig waren ze in Volkel en bij Pop-Up Uitjes flexibel en werd er in no-time een fantastisch nieuw programma samengesteld. Een programma met de Just Beat It spelshow in de middag en de huisband en huis-DJ in de avond. En natuurlijk werd er tussendoor goed voor de inwendige mens gezorgd. Met een volle zaal gingen de teams Oranje, Groen en Blauw de strijd met elkaar aan. Fanatiek werd er gestreden, maar fanatiek werd er zeker ook afgestreept op de bingokaart. Met de nodige fouten prijzen op zak werd er deze middag vooral gelachen en werd er flink gewerkt aan de teamband. Na een spannende finale ging de overwinning naar team Blauw met 161 punten. De tweede plek was voor team Oranje met 133 punten en tot slot team Groen met 82 punten.
Mensen bedankt voor dit top uitje bij De Brabantse Hoeve in Volkel met Pop-Up Uitjes en graag tot ziens! Laat onder de foto’s nog een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk.

Reacties

  • Martijn Smits
    8 juli 2024 om 11:29

    Dank voor de leuke middag en de flexibele inzet! Het was heel fijn dat we last minute alsnog compleet ontzorgd konden worden voor het middagprogramma van ons zomerfeest. De collega’s hebben een hoop lol gehad. En ondanks dat er één groep heeft gewonnen, heb ik toch het idee dat we vooral samen bezig zijn geweest. Tot de volgende!

chat
Laat een reactie achter

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder