Groepsuitje Organiseren

Willen jullie de afsluiting van het seizoen vieren? Is het weer tijd voor een teamuitje? Ga je jaarlijks op stap met een stel vrienden en vriendinnen en zoek je nog een fantastische invulling voor een avond? Voor al deze gelegenheden hebben wij een geweldig groepsuitje!

Laat jezelf entertainen met één van onze spelshows. Deze shows hebben tal van spelelementen als interessante en humoristische triviant vragen en opzwepende muziekvragen.

Gedurende de show maken wij leuke foto’s van alle deelnemers zodat jullie later terug kunnen kijken op een leuk groepsuitje of teamuitje!

Kies hieronder de spelshow voor jullie groepsuitje

Just Beat It​

Just Beat It, de perfecte invulling voor jullie teamuitje, vriendenuitje of uitje met je vereniging. Deze spelshow zit boordevol activiteiten en tussendoor worden de bingokaarten erbij gepakt zodat iedereen actief mee kan doen.

Het presentatieduo zal jullie begeleiden tijdens jullie groepsuitje waarbij we gaan dansen en springen, schreeuwen en liplezen.

De winnaar van de show krijgt een grote bokaal mee, maar de verliezers hoeven mogelijk ook niet met lege handen naar huis: tijdens de bingo zijn er namelijk nog een hoop foute troostprijzen te winnen.

Welcome On Board​

“Ik Ga Op Vakantie En Neem Mee”, één van de vele spellen die we gaan spelen tijdens deze spelshow die jullie groepsuitje helemaal in vakantiestemming gaat brengen.

De teams Holland, Mexico en Oostenrijk strijden tegen elkaar. Doordat iedereen een paar weken voor de show al een boardingticket toegestuurd krijgt, kan iedereen zich helemaal in de juiste stijl kleden zodat het feest nog groter wordt. 

Het boardingticket wordt niet alleen bij binnenkomst door onze stewardess gecheckt, er zijn ook nog leuke prijzen mee te winnen! Een top uitje voor jong en oud waarbij humor en gezelligheid centraal staat. Mind Your Step!

Ik Hou Van Brabant

Ik Hou Van Brabant, dé klassieker onder onze spelshows. Met deze supergezellige show met een grote, zachte G wordt het een groepsuitje om nooit meer te vergeten.

Een echte show voor jong en oud die we helemaal kunnen personaliseren. Dit maakt deze show dan ook uniek en doordat ons presentatieduo al meer dan 10 jaar ervaring heeft, weten wij er met de Ik Hou Van Brabant spelshow gegarandeerd een succes van te maken

Ik Hou Van Gelderland

Groepen die in Gelderland wonen of uit Gelderland komen, let op, want wij presenteren voor jullie de onvergetelijke”Ik Hou Van Gelderland” spelshow!

Deze show zit tjokvol leuke Gelderse  (muziek) vragen en opdrachten. We kunnen deze spelshow helemaal voor jullie personaliseren zodat het ook echt júllie groepsuitje wordt. Boek deze shop op elke gewenste locatie in Nederland, ons presentatieduo heeft er nu al zin in!

Gek van Oranje

Het rad staat centraal in deze unieke spelshow waarbij 3 teams strijden om een typisch Hollandse prijs. Zorg ervoor dat iedereen in het oranje gekleed is, zodat we van jullie groepsuitje een echte oranje groepsuitje kunnen maken. 

We gaan kennisvragen combineren met spel en behendigheid en zullen regelmatig afwisselen met de grootste Hollandse hits. Deze gezellige en humoristische spelshow is daarom het geschikte groepsuitje voor jong en oud!

I Love Disco

Ben je op zoek naar de invulling voor jullie groepsuitje waarbij de gemiddelde leeftijd 40+ is? Dan is onze I Love Disco show een echte aanrader!

We brengen onze platenspeler mee en wisselen de grootste hits van de jaren ’70 af met leuke spellen, vragen en opdrachten. Alles is natuurlijk helemaal in stijl. Zo verwachten we iedereen met plateauzolen en kleurrijke kleding zodat we in 3 teams kunnen strijden om een toepasselijke prijs.

Bel me terug!