Het is bijna zomervakantie, tijd voor een vakantieborrel! Zo organiseerden we vandaag de vakantieborrel van van de Mariaschool in Vinkel met het Welcome On Board teamuitje.

Bij de Welcome On Board spelshow spelen de teams Oostenrijk, Holland en Mexico tegen elkaar in een show vol turbulentie. Onze stewastress nam iedereen mee op een vlucht waarbij vanalles gebeurde. Van zingen tot het testen van het collectief geheugen en van zwemmen tot het beantwoorden van de leukste vragen. Zo streden de 3 teams van de Mariaschool met en tegen elkaar op deze regenachtige voorzomerdag. Aan de gezelligheid en het fanatisme van de teams lag het vandaag zeker niet en met de tafel vol met 0.0 mojito’s en wijntjes werd het een middag om niet snel te vergeten. Tijdens de tussenstop in Brussel moest er flink bijgetankt worden, want vandaag vlogen we door naar Mexico want daar gingen de winnaars van deze show naartoe. Team Mexico, gefeliciteerd!
Ook een leuk uitje boeken? Bekijk hier de mogelijkheden.

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Loes van Rijswick
    27 juni 2024 om 09:56

    We hebben een fantastische middag gehad! Op gezellige en muzikale wijze zijn we onderling de strijd aangegaan. Het was een top teambuilding! Ontzettend bedankt hiervoor!!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder