Een vakantieborrel zonder Pop-Up Uitjes, dat kan eigenlijk niet! Zo waren we vandaag het entertainment tijdens de vakantieborrel in Oss bij Kemkens Solar met de Welcome On Board spelshow.

Iedereen was deze vrijdag vroeg gestopt met werken om zich klaar te maken voor de vakantieborrel. Sombrero op, oranje overall uit de kast of lederhosen aan, want in deze vakantiespelshow draait het allemaal om reizen. De teams Mexico, Oostenrijk en Holland nemen het tegen elkaar op om hun eigen eindbestemming te halen. Met een kleine vertraging en een aantal passagiers die last-minute afgemeld hadden, kon de vlucht vertrekken. En of jullie nou met 100 of met 15 mensen zijn, dat maakt ons niet uit en het had ook deze keer absoluut geen invloed op de sfeer. Met opdrachten, vragen en muziek vloog de vlucht voorbij waarbij er door de 3 teams over en weer punten gescoord werden. Bij het ingaan van de finale lagen de scores ontzettend dicht bij elkaar waardoor elke eindbestemming nog mogelijk was. Uiteindelijk maakte onze piloot rechtsomkeert want het winnende team van deze editie van de vakantieborrel in Oss was team Holland met 58 punten!

Reacties

  • Sanne & Heidi
    8 juli 2024 om 11:33

    Hoi Manon en Jeroen,
    Ik kwam voor het eerst in aanraking met Pop Up uitjes op de open dag waar mijn zoon werkt. Daar zag ik al dat alles goed geregeld was en alles goed op elkaar was afgestemd. Daarom hebben we bij Kemkens nog snel besloten om Pop Up uitjes in te schakelen. En we zijn heel blij dat we dit gedaan hebben. Ondanks de afmeldingen en lagere opkomst ivm de vakantie hebben wij het met ons kleine clubje erg gezellig gehad. Dit hebben we ook van iedereen terug gehoord. Zoals ik al zei, we gaan elkaar zeker vaker zien. Pop up uitjes is echt een aanrader !!! Nogmaals bedankt !

chat
Laat een reactie achter

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder