Ik Hou Van Brabant Quiz

Ik Hou Van Brabant is de gezelligste quiz met een grote, zachte G om van elk bedrijfsuitje, familiefeest of groepsuitje een succes te maken!

Klanten beoordelen Pop-Up Uitjes met een 9,5!

9.5/10

Volg ons ook op social media

Ik Hou Van Brabant, de leukste quiz van Brabant​

Ik Hou Van Brabant is één van onze meest geboekte spelshows en is gemaakt voor iedere groepsgrootte en voor elke doelgroep. Gezelligheid met een grote, zachte G, humor en interactie, dat zijn de sterke punten van deze 2 uur durende spelshow. Onze presentatoren nemen je collega's, familie, teamgenoten of vrienden mee tijdens deze kei gezellige show, vol met opdrachten, vragen en natuurlijk komen de grootste Brabantse hits voorbij.  Boek deze show direct bij Pop-Up Uitjes

Direct offerte aanvragen

De prijs geeft je een glimlach

Prijzen zijn excl. 9% BTW

Voor elke doelgroep

Check, check, dubbel check

Spelshow op locatie naar keuze

Het spel Ik Hou Van Brabant is geïnspireerd door het bekende programma Ik Hou Van Holland met Linda de Mol en onze Brabantse BN’ers Jeroen van Koningsbrugge en Guus Meeuwis en belooft even hilarisch te worden als je op tv gezien hebt!

Onze professionele presentatoren nemen de deelnemers in de 2 uur durende show mee in de leukste spelrondes. We gaan de grootste roddels van Brabant vertellen, raden van en meezingen met de grootste Brabantse hits van toen en nu, we zoeken naar het zwarte schaap en het addertje onder het gras en gaan op zoek naar Brabantse dorpen en steden met onze cryptogrammen. En of dat allemaal niet genoeg is hebben we ons befaamde rad bij waarmee in de finale nog alles mogelijk is. Wie weet wordt met de perfecte draai aan het rad het team met de minste punten alsnog de winnaar…

  • Super enthousiaste presentatie! We komen altijd met z’n tweeën en staan te popelen om jullie uitje te presenteren!
  • Gepersonaliseerde aankondiging! Wij kondigen de teamcaptains persoonlijk aan met jullie input
  • Fotomania! Wij vragen om vooraf foto’s toe te leveren die wij in de show verwerken, extra hilarisch natuurlijk wanneer familieleden, teamleden of collega’s voorbij komen!
  • Befaamde petjes! Natuurlijk zorgen wij ervoor dat ieder teamlid herkenbaar is met onze befaamde rode, witte en blauwe petjes!
  • Professionele installatie! Wij komen niet zomaar even, wij zorgen ervoor dat we met onze professionele audio en video apparatuur en ware beleving creëren!

Ik Hou Van Brabant als bedrijfsuitje, familiedag of groepsuitje

Ik Hou Van Brabant is dé spelshow waarmee het voor Pop-Up Uitjes allemaal begon in 2010. Sindsdien zijn we al op honderden locaties geweest waar we minstens net zoveel bedrijfsuitjes, familiedagen en groepsuitjes hebben georganiseerd. We hebben eerder al succesvol de originele Ik Hou Van Brabant quiz gespeeld Van Eindhoven tot Den Bosch, van Breda tot Tilburg, maar ook van Rotterdam tot de Ardennen. Om een indruk te krijgen, bezoek dan onze Ik Hou Van Brabant recensie pagina om de verslagen en de foto’s te bekijken welke we na afloop van elke show maken.

Wat hebben jullie ons familieweekend een extra toetje gegeven met jullie Ik Hou Van Brabant Quiz. Zeker dat extra familie tintje eraan was super leuk. De hele ochtend is er nog over nagepraat en alleen maar leuke reacties gehad.
We hebben een fantastische avond gehad! Bedankt team van Pop-Up Uitjes voor de organisatie 😃

Offerte aanvragen Ik Hou Van Brabant Quiz

    Om een zo goed mogelijke offerte aan te bieden, zijn de velden met een * verplicht.