Just Beat It Spelshow

It’s showtime met “Just Beat It!” Kom in de ring en strijdt mee om de felbegeerde Just Beat It bokaal!

Klanten beoordelen Pop-Up Uitjes met een 9,5!

9.5/10

Volg ons ook op social media

Just Beat It, hét uitje met gegarandeerd succes

De coach van elk team wordt door onze presentatoren persoonlijk voorgesteld en de bokshandschoenen worden uitgedeeld. Daarna wordt de strijdring geopend voor een onvergetelijk teamuitje of familiedag!

De 2 presentatoren zorgen ervoor dat je je geen seconde hoeft te vervelen. En er wordt natuurlijk niet alleen om de eer gestreden, voor het winnende team staat een grote bokaal klaar om mee naar huis of de zaak te nemen! In een rap tempo wisselen de verschillende spelrondes elkaar af met opdrachten zoals:

“Just Scream It” Wie kan het beste schreeuwen en wie kan het beste liplezen?

“Just Shake It” Wie heeft de soepelste heupen?

“Just Sing It” Wie kan het beste zingen met één van de foutste meezingers?

Direct offerte aanvragen

De prijs geeft je een glimlach

Prijzen zijn excl. 9% BTW

Voor elke doelgroep

Check, check, dubbel check

Spelshow & Foute Bingo

Just Beat It is geen saaie spelshow waarbij iedereen stil op zijn stoel of kruk blijft zitten! En het leuke van Just Beat It is dat elke deelnemer ook een bingokaart krijgt! Tussen de bedrijvigheid door worden de uitgedeelde bingokaarten met enige regelmaat getrokken. Want nee, je gaat deze keer niet alleen in teamverband voor de overwinning, er zijn ook een berg foute bingoprijzen te winnen!

  • 100% interactief! De presentatoren zijn al meer dan 10 jaar actief bij Pop-Up uitjes en weten precies hoe ze het publiek kunnen bespelen
  • Professionele audio en video installatie! Geen flauwekul en geen half werk, er staat echt wat!
  • Strak en snel! Tunes, interactie, constant triggeren en geen enkel stil of rustig moment!
  • 2 uur plezier, gegarandeerd! Elke Just Beat It! show is een 100% gegarandeerd succes!

 

Just Beat It als bedrijfsuitje, familiedag of groepsuitje

De Just Beat It spelshow is te boeken voor elk type uitje, of je nu op zoek bent naar het leukste bedrijfsuitje ever, de blits wilt maken met jouw inbreng voor je familiedag of met vrienden of clubleden een onvergetelijk uitje wilt maken, wij maken van elke uitje een onvergetelijk feest!

Het Pop-Up Uitjes team is al in 2010 gestart met het presenteren van spelshows op elke locatie in Nederland en daarbuiten. Wij hebben al meer dan 1000 bedrijfsuitjes en groepsuitjes georganiseerd in alle uithoeken van Nederland. Om een indruk te krijgen, bezoek dan onze Just Beat It! recensie pagina om de verslagen en de foto’s te bekijken welke we na afloop van elke show maken.

Het was een super leuke avond. Mede dankzij jullie was het een geslaagd feest. Jullie hebben super leuke en afwisselende spellen. Je werkt in team verband en in competitie, heel leuk!!! Vanuit mijn collega’s heb ik erg veel positieve reacties gekregen en willen zij jullie ook een keer laten komen bij familie. Echt heel leuk!!
Jullie hebben wederom een supergezellige bijdrage geleverd aan ons bedrijfsfeest! Dankjewel!

Offerte aanvragen Just Beat It Spelshow

    Om een zo goed mogelijke offerte aan te bieden, zijn de velden met een * verplicht.