Gek Van Oranje Spelshow

Gek Van Oranje, je wordt er toch gek van! Met deze spelshow vol humor, gezelligheid en een persoonlijke tint is jullie uitje gegarandeerd succesvol!

Klanten beoordelen Pop-Up Uitjes met een 9,5!

9.5/10

Volg ons ook op social media:

Een onvergetelijke strijd voor een onvergetelijk uitje

Met drie teams wordt er gestreden om de felbegeerde oer-Hollandse Gek Van Oranje prijs! En die prijs is natuurlijk niet zomaar te verdienen. Nee, de drie teams zullen er echt voor moeten strijden en onze ervaring is dat dat ook echt wel gebeurt! Jong en oud, met collega's onder elkaar als onvergetelijk bedrijfsuitje, met jullie team voor een teambuilding of met de hele familie voor een familiedag waar nog jaren over gesproken wordt.

Oranje voor en oranje na!

We hebben voor deze oranje editie alles in en over oranje samengevoegd. Sport, spel, straattaal, politiek, mondvaardigheid, behendigheid, muziekkennis, alles komt wel aan bod en dat alles natuurlijk met een knipoog en een flinke dosis humor en gezelligheid. De professionele presentatoren van Pop-Up Uitjes gaan er gegarandeerd voor zorgen dat het een uitje wordt waar nog lang over nagesproken wordt!

Direct offerte aanvragen

De prijs geeft je een glimlach

Prijzen zijn excl. 9% BTW

Voor elke doelgroep

Check, check, dubbel check

Gek Van Oranje, humor en strijd gecombineerd

Met de Gek Van Oranje spelshow weet je dat je een gegarandeerde succes show in huis haalt! Laat het rad maar draaien en ga samen in 3 teams de strijd met elkaar aan in deze 2 uur durende spelshow vol humor en gezelligheid.

Goed om te weten:

  • Wij gaan voor de personal touch! Voorafgaand aan de show hebben we contact zodat we een persoonlijke draai aan deze unieke spelshow kunnen geven
  • We gaan zeker lachen!
  • We halen alle oranje muziek hits en attributen uit de kast om zo een mooi oranje feestje te bouwen!
  • Ons professionele team komt met een professionele show, inclusief licht en geluidsinstallatie
  • Met de leukste opdrachten en vragen kunnen punten verdiend worden. Het team met de meeste punten gaat met de hoofdprijs naar huis!
  • Interactie met jullie collega’s, familieleden en/of vrienden, dat is waar wij een kei in zijn!
  • En ga zo maar door.

Kortom, met Gek Van Oranje zorgt het team van Pop-Up Uitjes ervoor dat humor en strijd gecombineerd wordt in een supergezellige spelshow!

Voor een top bedrijfsuitje, familiedag of groepsuitje op elke locatie in Nederland

Deze spelshow is te boeken op (bijna) elke locatie naar keuze. Heb je zelf een kantine, een flinke garage of een andere ruimte? Wij komen graag naar jullie locatie. Liever jullie bedrijfsuitje, familiedag of groepsuitje vieren in een horeca locatie? Geen enkel probleem en zoals je onder het kopje “Locaties” kunt zien hebben wij alvast afspraken gemaakt met enkele mooie horeca locaties. Geef je de organisatie het liefst volledig uit handen? Neem dan contact met ons op en wij regelen jullie evenement of feest tot in de puntjes!

Dit was alweer de 3de keer dat we jullie geboekt hebben en net als voorheen was dit weer een grandioos succes! Bedankt Manon en Jeroen, op naar de volgende keer!
Superleuk gedaan! We hebben echt veel lol gehad samen met mijn collega’s. De muziek en de opdrachten, het was allemaal goed op elkaar afgestemd! Ik ga jullie zeker aanbevelen!

Offerte aanvragen Just Beat It Spelshow

    Om een zo goed mogelijke offerte aan te bieden, zijn de velden met een * verplicht.