Bedrijfsuitje Organiseren met Popup Bedrijfsuitjes

Bedrijfsuitje Organiseren

Ben jij de organisator van een origineel bedrijfsuitje? Tijd om even de werkstress los te laten en om samen en tegen elkaar de strijd aan te gaan tijdens één van onze unieke spelshows. Wij zijn namelijk dé specialist in het organiseren van professionele spelshows voor personeelsuitjes van 20 tot 150 personen.

 

Het Popup-Uitjes entertainment team verzorgt voor jullie bedrijfsuitje een unieke en eventueel gepersonaliseerde spelshow. Tijdens de show wordt in 3 teams gestreden met humoristische vragen en opdrachten in rap tempo afgewisseld met muziek waarbij de onderlinge strijd gegarandeerd losbarst. Dit uitje kan dus niet alleen als een gezellig feest gezien worden, maar is ook een echte teambuilding die de teamgeest en het samenwerkingsverband zal versterken!

Kies uit één van onderstaande shows of vraag naar de mogelijkheden voor een show op maat!

Bedrijfsuitje op elke locatie

Onze professionele installatie is in te zetten op (bijna) elke locatie. Hebben jullie een mooie kantine of bedrijfsruimte of heb je al een horeca locatie gevonden voor het bedrijfsuitje? Ons flexibele team komt graag naar elke gewenste locatie om een onvergetelijke show te verzorgen!

Daarnaast heeft Popup-Uitjes een uitgebreid netwerk van partnerlocaties waarvan wij zeker weten dat het jullie aan niets ontbreekt. Zo organiseren wij een fantastisch uitje rond Eindhoven en worden jullie bedrijfsuitje uitstekend ontvangen rond Den Bosch en Oss en rond Tilburg en Breda. Vertel ons jullie wens en budget en wij zorgen zo spoedige mogelijk voor een aantrekkelijk aanbod.

Maak uw keuze!

Bel me terug!