Bedrijfsuitje Organiseren

Ben jij de organisator van een origineel bedrijfsuitje? Tijd om even de werkstress los te laten. Tijd om samen de strijd aan te gaan tijdens één van onze unieke spelshows. Wij zijn namelijk dé specialist in het organiseren van professionele spelshows voor personeelsuitjes van 15 tot 250 personen. Ontdek op deze website alle mogelijkheden en volg onze 4 tips voor het organiseren van een onvergetelijk bedrijfsuitje

De Unique Selling Points voor onze bedrijfsuitjes

Bedrijven die bedrijfsuitjes organiseren zijn er genoeg, maar bedrijven die zich volledig gespecialiseerd hebben op unieke, professionele en gepersonaliseerde spelshows, daar zijn er niet veel van. Wij houden niet zo van adverteren en willen dat de mond-op-mond reclame zijn werk doet. Daarom gaan wij er altijd voor meer dan 100% voor dat elk bedrijfsuitje een geslaagd uitje is.

Gepersonaliseerd

Het Pop-Up Uitjes entertainment team verzorgt voor jullie bedrijfsuitje een unieke en gepersonaliseerde spelshow. Met de foto's en de informatie die wij toegeleverd krijgen, wordt het ook echt júllie show!

Humor voorop!

Tijdens de show wordt in 3 teams gestreden met humoristische vragen en opdrachten. Deze worden in rap tempo afgewisseld met muziek waarbij de onderlinge strijd gegarandeerd losbarst. Wij hebben er zin in!

Teambuilding

Teambuilding zoals je nog nooit ervaren hebt! Onze ervaren en enthousiaste presentatoren zorgen er op een unieke manier voor dat collega's elkaar leren kennen en kunnen samenwerken als nooit tevoren!

Bedrijfsuitje organiseren met Pop-Up Uitjes

Natuurlijk kies je ervoor om een bedrijfsuitje te organiseren met Pop-Up Uitjes. Al veel kleine en grote bedrijven zijn jullie voorgegaan. Van Mars, Jumbo, KPMG, Sligro en VDL tot Van Schijndel Bouwgroep, Omega en Gabriëls installatie, basisschool Speleon, de regioapotheek en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Pop-Up Uitjes heeft zich gespecialiseerd op interactieve spelshows met veel verschillende thema’s, spellen, opdrachten en aankleding. Kies uit onderstaande shows de show die het beste bij jullie bedrijf past, wij maken graag een offerte op maat. Door onze jarenlange ervaring in het organiseren van uitjes en teambuildingen, kunnen we jullie perfect adviseren hoe het bedrijfsuitje het best kunt organiseren. Wil je liever de complete organisatie uit handen geven? Ons ervaren team neemt je alle zorgen uit handen! Kijk hieronder ook eens naar de tips die we alvast op een rijtje hebben gezet.

Just Beat It​

Ben je op zoek naar een dynamische een veelzijdige spelshow? Dan is Just Beat It mogelijk een leuke optie: tijdens deze spelshow ga je zingen, schreeuwen, dansen en liplezen. Geen saaie quiz waarbij je niet van je stoel afkomt dus. Daarnaast wordt er ook nog bingo gespeeld gedurende de show. Just Beat It wordt door twee presentatoren gepresenteerd. De winnaar van de show krijgt een grote bokaal mee, maar de verliezers hoeven mogelijk ook iet met lege handen naar huis: tijdens de bingo zijn er namelijk nog een hoop foute troostprijzen te winnen.

Welcome On Board​

Ook al is het misschien nog geen vakantie, met deze spelshow kom je alvast in de juiste sfeer! 

Tijdens de vakantieshow strijden de teams Oostenrijk, Mexico en Holland tegen elkaar. Er moeten quizvragen worden beantwoord, maar er is ook ruimte voor opdrachten zoals “Het grote kofferspel” en “De Droomvlucht”. 

De show begint al weken voordat het daadwerkelijk plaatsvindt. De deelnemers krijgen namelijk van tevoren al boarding tickets, waarmee ze kans maken op leuke prijzen! 

Ik Hou Van Brabant

Ik Hou Van Brabant, de gezelligste quiz en spelshow met een grote en zachte G voor elk bedrijfsuitje. Dit is één van onze meest geboekte shows in Brabant! Organiseer je een uitje met deze spelshow, dan weet je zeker dat je als organisator veel complimenten van je collega’s zult krijgen!

Ik Hou Van Gelderland

Teambuilding en strijden met Ik Hou Van Gelderland, dat kan niet mis gaan wanneer je een bedrijfsuitje organiseert in Gelderland. Gebaseerd op de Ik Hou Van Holland tv-show strijden 3 teams met en tegen elkaar voor de overwinning. Een uitje om niet snel te vergeten!

Gek van Oranje

Tijdens deze spelshow strijden drie teams voor de Hollandse prijs! Wie weet er het meeste van de Hollandse politiek, sport en muziek? De kennisvragen worden gecombineerd met spel en behendigheid. Deze gezellige en humoristische spelshow is daarom het geschikte bedrijfsuitje voor jong en oud!

Music Masters

Een muziekbingo, maar dan anders! Deze spelshow vol met muziek en opdrachten zorgt voor een onvergetelijke beleving. Deze spelshow is ook uitermate geschikt voor grote groepen. Met de muziekbingokaarten in de hand en de voetjes van de vloer bouwt het team van Pop-Up Uitjes een geweldig feest!

I Love Disco

De jaren ’70, de tijd van plateauzolen, Barbapapa, Grease en Disco! Er zijn weinig decenia met zoveel mooie en kleurrijke herinneringen als deze. In teamverband strijden de teams tegen elkaar tijdens rondes als TV-Tunes raden, disco-dancing en het grote merkenspel. Teambuilding goes classic!

Speciale bedrijfsuitjes

Kerstborrel

Ook de kerstborrel van 2024 wordt in 1 woord “GEWELDIG”! Boek de Ik Hou Van Kerst spelshow, succes gegarandeerd!

Sinterklaasmiddag

Een geweldig sinterklaasfeest organiseren voor de kinderen van je medewerkers en collega’s? Pop-Up Uitjes heeft de oplossing!

Tips voor een onvergetelijk bedrijfsuitje

We geven je graag enkele tips voor het organiseren van een gezellig en geslaagd bedrijfsuitje. 

Tip 1: Zorg voor een bedrijfsuitje met teambuilding​

Natuurlijk moeten bedrijfsuitjes vooral gezellig zijn, maar bedrijfsuitjes zijn ook de ideale manier om de onderlinge sociale banden te versterken. Het is een goede gelegenheid voor mensen om hun collega’s eens in een andere (niet-werkgerelateerde) omgeving te zien. Zo leer je elkaar op een andere manier kennen, wat vervolgens gegarandeerd weer zal leiden tot een betere samenwerking op het werk.

Je kunt voor extra teambuilding zorgen door voor een uitje met een wedstrijd element te kiezen. Hiervoor zijn de unieke spelshows van Pop-Up Uitjes perfect. De onderlinge strijd die door het professionele team wordt aangewakkerd, hebben een positief effect op de teamspirit en daarnaast zijn de spelshows zijn natuurlijk ook gewoon erg gezellig!

Tip 2: Houd rekening met de verwachtingen​

Om een geslaagd bedrijfsuitje te plannen is het natuurlijk altijd verstandig om rekening te houden met de wensen en verwachtingen van de mensen voor wie je het uitje plant. Vraag daarom eens rond of mensen voorkeuren hebben. Ook kun je rekening houden met eerdere bedrijfsuitjes: welke uitjes hebben mensen goede herinneringen aan en welke uitjes vielen tegen? Zo weet je wat je deze keer vooral wel en niet moet doen.

Tip 3: Let op het budget voor jullie bedrijfsuitje

Bij het plannen van bedrijfsuitjes is het verstandig om van tevoren al duidelijk te hebben wat het precieze budget is. Zo kom je niet voor ongelukkige verrassingen te staan waarbij je energie hebt gestoken in een uitje dat helemaal niet binnen het budget blijkt te passen. Gelukkig hoeven bedrijfsuitjes niet bijzonder veel te kosten om voor je medewerkers er toch een onvergetelijke dag van te maken. De unieke spelshows van Pop-Up Uitjes organiseer je al vanaf € 12,50 per persoon. Voor dat bedrag heb je al een onvergetelijke teambuilding op locatie, niet gek toch?

Tip 4: Zorg voor de juiste locatie

De juiste locatie is erg belangrijk voor een geslaagd uitje. Je wilt natuurlijk het liefste dat iedereen aanwezig is, zonder dat dit mensen al teveel tijd en moeite kost. Om deze reden is het niet verstandig om voor een locatie te kiezen waarbij de medewerkers ver moeten reizen. Beter kies je voor een locatie in de buurt van de vestiging van je organisatie of zelfs in de kantine, werkplaats of andere grote ruimte op jullie bedrijf. Het team van Pop-Up Uitjes heeft een mobiele installatie die op elke plek inzetbaar is zodat we altijd een onvergetelijke spelshow kunnen organiseren bij jou in de buurt! 

Kun je geen geschikte horeca-gelegenheid vinden of wil je de complete organisatie aan het team van Pop-Up Uitjes overlaten? Wij hebben een ruim netwerk van partner locaties waar we, op basis van jullie wensen, complete arrangementen kunnen samenstellen.

Offerte aanvragen

Kortom, genoeg keuze! Heb je een bedrijfsuitje uitgekozen? Vraag dan direct een offerte aan! Dan weet je hoeveel het uitje je gaat kosten. Hierbij kun je ook direct je specifieke wensen voor het uitje opgeven.

Bel me terug!

    Combine 4 fun!

    Referenties

    Al meer dan 10 jaar komen wij bij de leukste bedrijven, op de leukste locaties voor de allerleukste uitjes. Na afloop van onze shows schrijven we altijd een klein verslagje met foto’s en laten mensen een reactie achter. Ben je nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Kijk dan snel de recensies van de laatste bedrijfsuitjes.

    Recente reacties