Bedrijfsuitje Organiseren

Ben jij de organisator van een origineel bedrijfsuitje? Tijd om even de werkstress los te laten. Tijd om samen de strijd aan te gaan tijdens één van onze unieke spelshows. Wij zijn namelijk dé specialist in het organiseren van professionele spelshows voor personeelsuitjes van 15 tot 250 personen. 

Gepersonaliseerd

Het Pop-Up Uitjes entertainment team verzorgt voor jullie bedrijfsuitje een unieke en gepersonaliseerde spelshow. Met de foto's en de informatie die wij toegeleverd krijgen, wordt het ook echt júllie show!

Humor voorop!

Tijdens de show wordt in 3 teams gestreden met humoristische vragen en opdrachten. Deze worden in rap tempo afgewisseld met muziek waarbij de onderlinge strijd gegarandeerd losbarst

Teambuilding

Teambuilding zoals je nog nooit ervaren hebt! Onze ervaren en enthousiaste presentatoren zorgen er op een unieke manier voor dat collega's elkaar leren kennen en kunnen samenwerken als nooit tevoren!

Bedrijfsuitje op elke locatie

Onze professionele installatie is in te zetten op (bijna) elke locatie. Hebben jullie een mooie kantine of bedrijfsruimte of heb je al een horeca locatie gevonden voor het bedrijfsuitje? Ons flexibele team komt graag naar elke gewenste locatie om een onvergetelijke show te verzorgen!

Daarnaast heeft Pop-Up Uitjes een uitgebreid netwerk van partnerlocaties waarvan wij zeker weten dat het jullie aan niets ontbreekt. Vertel ons jullie wens en budget en wij zorgen zo spoedig mogelijk voor een aantrekkelijk aanbod.

Al ruim 10 jaar de leukste uitjes!

Al meer dan 10 jaar komen wij bij de leukste bedrijven, op de leukste locaties voor de allerleukste uitjes. Na afloop van onze shows schrijven we altijd een klein verslagje met foto’s en laten mensen een reactie achter. Ben je nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Kijk dan snel bij de recensies.

Kies uit één van onderstaande shows of vraag naar de mogelijkheden voor een show op maat!

Maak uw keuze!

Sinterklaas

Een geweldig sinterklaasfeest organiseren voor de kinderen van je medewerkers en collega’s? Pop-Up Uitjes heeft de oplossing!

Kerstborrel

De kerstborrel van 2021 wordt in 1 woord “GEWELDIG”! Boek de Ik Hou Van Kerst spelshow, succes gegarandeerd!

Bel me terug!

    Combine 4 fun!