Uitje Organiseren

Een uitje organiseren, iedere keer is het weer een flink karwei om binnen het beschikbare budget te zorgen voor een originele activiteit die dan ook nog eens geschikt is voor elke leeftijd. Geen paniek, dit jaar heeft u met het team van Pop-Up Uijtes de juiste invulling van uw bedrijfsuitje, familiedag of groepsuitje gevonden.

Op elke locatie

Uw uitje in Noord-Brabant, Gelderland, Limburg, Utrecht of Zeeland? Kies hieronder een passend type uitstapje met een spelshow van Pop-Up Uitjes!

Geen zorgen

Wij hebben al ruim 20 jaar ervaring in het organiseren van uitjes voor elke gelegenheid. Eerst als bedrijfsleiders van een partycenter. Sinds 2010 zijn wij als ondernemer gestart onder de naam “Ik Hou Van Brabant”. Door het grote succes ook buiten Noord-Brabant zijn wij sinds september 2018 onze naam gewijzigd naar Pop-Up Uitjes! We hebben diverse samenwerkingsverbanden met horecalocaties en cateraars door heel Nederland en weten op elke locatie een feestje te bouwen. Pop-Up Uitjes is een betrouwbare partner. Wij zullen in overleg op zoek gaan naar de beste mix, rekening houdend met uw wensen en doelstellingen, passend binnen elk budget.

Checklist

Ga je zelf aan de slag met het organiseren van uw uitje? Hou dan rekening met de volgende zaken:

 • Bepaal het te besteden budget per persoon. Voor elk budget is wat te vinden.
 • Bepaal hoeveel personen er meegaan. Als je jaarlijks een uitje organiseert, dan geeft de opkomst bij vorige uitjes vaak een goede indicatie van de grootte van de groep.
 • Zoek een locatie, afhankelijk van het aantal verwachte gasten. Wilt u totaal ontzorgd zijn, kies dan voor een horecalocatie als Zaal Stanserhorn in Heeswijk-Dinther of Foodies & Zo in Handel. Hebben jullie een prachtige bedrijfskantine, een mooi clubgebouw, een leegstaande schuur of een ruime tuin? Zorg er dan voor dat u een goede cateraar als Hutten Catering of Partycatering Verstraten in de hand neemt of zorg zelf voor hapjes en drankjes.
 • Bepaal de duur van het uitje. Schuif eventueel met de aanvangst- en afsluittijden, waardoor je juist wel of geen eten uit het budget hoeft te betalen.
 • Hoe ziet de groep eruit? Zijn het mannen of vrouwen, zijn er kinderen bij, is de gemiddelde leeftijd hoog of laag. De spelshows die door het Pop-Up Uitjes team gepresenteerd worden, zijn voor iedereen geschikt, zowel jong als oud, man of vrouw!
 • Overleg met het Pop-Up Uitjes team welke dag beschikbaar is en kijk of deze datum past binnen het bedrijf, de familie of het team. Vraag gewoon alvast een offerte aan en geef uw voorkeursdatum op.
 • Verstuur de uitnodigingen. Het is leuk om deze in stijl te versturen:
  • Voor de Ik Hou Van Brabant spelshow: Een rood/wit geblokte uitnodiging met leuke Brabantse accenten
  • Voor de Welcome On Board spelshow: U krijg per persoon een boarding ticket met daarop de datum en tijden. Verstuur deze voorafgaand aan de show naar alle deelnemers of deel deze uit op de avond zelf.
  • Voor de I Love Disco show: Flower Power, hoge hakken en Abba. Dat wordt een kleurrijke uitnodiging. Vergeet ook niet om een dresscode mee te geven.
 • Vergeet op de dag zelf je fototoestel niet. Ben je deze toch vergeten? Geen zorgen, wij maken gedurende show een aantal foto’s welke wij u na afloop zullen toesturen.

Direct offerte aanvragen!

  Om een zo goed mogelijke offerte aan te bieden, zijn de velden met een * verplicht.