Sinterklaas bedrijfsfeest

Iedereen heeft er lang op moeten wachten, maar dit jaar kan het weer: Een Sinterklaas bedrijfsfeest! In levende lijve, helemaal vanuit Spanje, met Pieten, cadeautjes, mandarijnen en natuurlijk pepernoten.

Het team van Pop-Up Uitjes is afgelopen zomer al bij Sinterklaas op bezoek geweest in Spanje. Samen met Sinterklaas en de pieten hebben we weer een geweldige show in petto voor alle kinderen van jullie medewerkers. Met de te gekke show “Sinterklaas en de giga pakketstress” weten de pieten de kinderen te vermaken van binnenkomst totdat iedereen naar huis gaat. Er is namelijk stress… Ongelooflijk veel stress. Ieder jaar staan er meer en meer pakketjes op de verlanglijstjes van de kinderen. De pieten hebben een nieuwe werkwijze bedacht om met zo min mogelijk werk zo snel mogelijk alle pakjes bij iedereen thuis te bezorgen. Een soort pakketdienst zeg maar. Maar is dat “oh-zo-slimme idee” wel echt een goed idee? Sinterklaas heeft er zo zijn twijfels over…

Show met meet & greet

We gaan springen, dansen, lachen, we hebben persoonlijke aandacht voor alle kinderen, zodat het een onvergetelijke ochtend of middag wordt. We spelen in op de kinderen en eventuele wensen vanuit jullie bedrijf en maken de show persoonlijk. We zorgen zelf voor een professionele geluidsset en verlichting, dus daar hoef je je geen zorgen over te maken. In de ruim 1 uur durende show zullen de kinderen vermaakt worden met een leuk en spannend verhaal. En nee, het is geen show om allemaal op de billen te blijven zitten, de kinderen worden telkens weer bij het verhaal betrokken. Natuurlijk mag een meet & greet met Sinterklaas en de pieten na afloop niet ontbreken.

Voorpret voor de Sinterklaas show

Zorg ervoor dat je een tekening en verlanglijstje maakt en vergeet niet om deze mee te nemen naar de show. En om alvast in de stemming te komen, mag je een dag voordat je naar de show gaat je schoen zetten, wie weet wat er kan gebeuren… 😊 De sint stuurt kort voor de uitzending nog een brief met alle geheime instructies, zodat de voorpret naadloos bij de show aansluit.

Reserveer nu een datum voor jullie Sinterklaas bedrijfsfeest

De nieuwe voorstelling “Sinterklaas en de giga pakketstress” is echt super gaaf. Dus zorg ervoor dat je op tijd een datum reserveert, want het wordt 1 groot feest! Willen jullie het Sinterklaas bedrijfsfeest voor 10 of 200 kinderen? Wil je dat wij de locatie regelen of heb je zelf een locatie in gedachte? Wil je groots uitpakken of hou je het liever klein en intiem?  We maken onze show voor jullie op maat, dus maken we ook een offerte die past. Neem vandaag nog contact op via onderstaand formulier of bel gelijk met 06 20 89 28 56 om alle mogelijkheden te bespreken.

Kijkje bij het Sinterklaas CallCenter

Nieuwsgierig naar wat er gebeurt als je contact opneemt voor een Sinterklaas bedrijfsfeest? In onderstaand filmpje krijg je een uniek kijkje bij het Sinterklaas CallCenter 😉!

Contactformulier

    Om een zo goed mogelijke offerte aan te bieden, zijn de velden met een * verplicht.