Vriendenuitje camping Dierenbos

Op de eerste zomerse dag van het jaar was Pop-Up Uitjes hét entertainment tijdens het vriendenuitje op camping Dierenbos. Met de Just Beat It spelshow hebben we de camping op zijn kop gezet (Nou ja, spreekwoordelijk dan) en hebben we voor deze leuke vriendengroep met de kids samen een schitterende avond beleefd.

We werden gespot toen we in Heesch met onze bus stonden te wachten. Dit was de aanleiding om vandaag hier op de camping aanwezig te zijn bij de vriendengroep die hier, net als andere jaren, allemaal een plekje hadden. Op het veldje in de tent was er een mooi plekje geregeld en na het indelen van de 15 vrienden in 3 teams kon de strijd beginnen. Het idee was om de kinderen allemaal in hun bedje te hebben liggen. Al snel na het eerste muziekje kwamen de eerste kinderen alweer uit de tent en al snel stonden alle kinderen vooraan met een bingokaart mee te dansen. Er werd in 2 spelrondes gestreden om de punten. Van schreeuwen tot tekenen en van uitbeelden tot zingen, iedereen was fanatiek. De rode draad van deze show is de foute bingo. Natuurlijk werd er flink aan het rad gedraaid en liep iedereen met snorren, hoedjes, brillen, petjes en andere leuke attributen rond.
Na 2 spelrondes en een spannende finale ging de winst dit keer naar team Oranje met 115 punten. De tweede plek was voor team Groen met 97 punten en tot slot team Blauw met 52 punten.
Beste vrienden, bedankt voor jullie enthousiaste deelname bij dit vriendenuitje op camping Dierenbos en graag nog een keer tot ziens!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder