Vrijwilligersfeest Ysselsteyn

Na het succesvolle optreden bij het vrijwilligersfeest van de Pullingdays Ysselsteyn in 2023, waren we vandaag weer te gast bij deze mooie club vrijwiliigers. Dit keer stond Ik Hou Van Holland op het programma.

Na een welkomstwoord door de voorzitster waarin teruggeblikt werd op afgelopen editie, kon de spelshow beginnen. Iedereen was ingedeeld in teams Rood, Wit en Blauw en met een fantastische captain voor ieder team, beloofde het weer een gezellige avond te worden. En niets was minder waar. Er werd volop gelachen, gestreden tijdens de opdrachten, gezongen uit volle borst en natuurlijk werden de nodige punten gescoord. Het was duidelijk dat het ene team weer beter was in de Nederlandse logo’s, het andere team was weer beter thuis in de Hollandse hits en weer een ander team had met name heel veel lol.
Net voor de finale werd door team Blauw nog even een sneer uitgedeeld aan team Wit, maar het was net niet genoeg. Met 69 punten ging team Wit er met de hoofdprijs vandoor. Team Blauw eindigde als tweede met 68 punten en tot slot team Rood met 41 punten.
Vrijwilligers van de Pullingdays in Ysselsteyn, ontzettend bedankt voor jullie inzet tijdens het evenement en deze mooie avond en graag tot de volgende keer!
Laat onder de foto’s een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder