Entertainment Show Personeelsuitje

Voor het personeelsuitje van Hurkmans stond onze entertainment show Just Beat It op het programma. Een spelshow vol met actie, opdrachten en natuurlijk muziek, een personeelsuitje om niet snel te vergeten!

Bij Stanserhorn in Heeswijk is het altijd goed. In de onlangs verbouwde zaal Xanadu waren alle gasten mooi op tijd aanwezig om te beginnen aan de strijd om de felbegeerde hoofdprijs. De groep was deze keer niet zo groot, maar het was daarom zeker niet minder gezellig. Fanatiek gingen de 3 teams de strijd met elkaar in deze show vol entertainment voor jong en ervaren. Tussen de opdrachten zoals Just Scream It, Just Sing It en Just Draw It, wordt er in deze show ook aan het bingorad gedraaid. Al met 1 rijtje heb je een bingo en degene met een bingo mag natuurlijk een heerlijk fout cadeau uitzoeken uit ons winkeltje!

Na 2 spannende rondes waarbij de 3 teams over en weer flink wat punten scoorden, gingen we over op de finale. Helaas voor Team Oranje liep deze niet goed af waardoor zij op de derde plek eindigden met 79 punten. De tweede plek was voor team Blauw met 126 punten en de winnaar van deze entertainment show was team Groen met 142 punten!

Beste mensen, het was een geweldig personeelsuitje, graag tot een volgende keer!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder