Zijtaartse Ondernemers Vereniging speelt Welcome On Board

Nadat de Zijtaartse Ondernemers in 2010 de Ik Hou Van Brabant show in Heeswijk-Dinther speelden, gingen ze dit jaar tijdens het jaarlijkse uitje op vakantie met de Welcome On Board show! Teams Oostenrijk, Mexico en Holland gingen flink de strijd met elkaar in een vlucht die met name na de tussenstop behoorlijk wat turbulentie kende!

Na een dag vol rondleidingen en lekker eten vertrok de vlucht zo rond de klok van acht uur. Het leek in eerste instantie een feestje te worden van team Mexico. Zij gingen er namelijk als een speer vandoor, er zaten echt wat Spaanse pepers in die Mexicaanse reten! Team Holland en Oostenrijk kwamen met wat pijn en moeite toch van de 0 af en ondanks wat kleine technische problemen wist met name team Oostenrijk zich uitstekend terug te boxen. Eerst in kleine stapjes, maar met een paar klappers kwamen ze in de tweede helft aardig in de buurt van team Mexico. Voor team Holland leek bij de laatste vraag de strijd gestreden, maar team Mexico en Oostenrijk stonden op een gelijkspel. Gelukkig voor team Oostenrijk ging het rad voorbij aan de pech en ging de eerste prijs naar team Oostenrijk!
De einduitslag:
1. Team Oostenrijk met 66 punten
2. Team Mexico met 59 punten
3. Team Holland met 26 punten

Iedereen bedankt voor de gezelligheid tijdens deze turbulente vlucht en graag nog eens tot ziens. Laat onder de foto’s een reactie achter, vinden wij altijd leuk!

Mind Your Step!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • mirjan van gorkum
  18 februari 2016 om 18:06

  het was een geweldige dag alleen hebben ze volgens mij wat vals gespeeld met de show . of misschien kan ik echt niet tegen mijn verlies . onze bruisende vereniging met best veel jonge ondernemers kunnen na deze dag er weer even tegen en maken er met zijn allen iets leuks van .voor diegene die niet mee waren kunnen gerust spijt hebben . gr mirjan

 • gerrie v kessel
  19 februari 2016 om 17:38

  Dank zij het team van ,ik hou van brabant, hebben we n fantastische avond gehad..
  Manon en jeroen nogmaals bedankt.

  En Mirjan,ik denk dat wij (team oostenrijk) de enige zijn die niet vals gespeeld hebben😂

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder