The Battle Of Carnaval 2016!

Tijdens The Battle Of Carnaval 2016 met de Kêleströpers in Kêlerijk (Reek) ging letterlijk en figuurlijk het dak eraf! Met Prins Tuut voorop streden 9 teams tegen elkaar om de felbegeerde Battle Of Carnaval Wisseltrofee.

Deze laatste dag van carnaval beloofde er één te worden om niet snel te vergeten! In 3 voorrondes met fantastische pauze-artiesten zoals dweilorkest Ongerakt, de Confettio’s en de dansgarde streden in totaal 9 teams tegen elkaar:
In ronde 1 streden Grootvorst Mark, de Wilde Wieven en team Ongerakt tegen elkaar met de Wilde Wieven als winnaar
In ronde 2 streden Achilles, de Oud Prinsen en de Buurt van Tuut tegen elkaar met als winnaars team Achilles
In ronde 3 streden de Vrienden van Tuut, de Raad en de Dames van de Raad en team Kudde Knudde met de Raad en hun dames als winnaars
Van vermoeidheid was bij de teamleden nog niets te zien! Strijdlustig en met een pilsje of wijntje in de hand werd er bloedfanatiek gestreden om als winnaar uit de voorrondes te komen en om zodoende een plek in de finale te veroveren. Met leuke themavragen, carnavalsspellen en de grootste carnavalshits waren de nodige punten te scoren, maar het hoogtepunt van de voorrondes was toch wel de grote karaokeshow!

In de finale ging de strijd tussen de Wilde Wieven, team Achilles en de Raad met hun Dames. We hadden tijdens de finale nog een (on)aangename verrassing voor Prins Tuut, het grote Boerin Kust Prins spel. Daar waar de prins natuurlijk hoopte op de komst van enkele knappe jonge freules, verscheen voor team Achilles een heerlijke man met snor! Gelukkig maakten de Wilde Wieven en zeker de dames van de Raad de dag van de Prins weer goed door een schoonheid af te vaardigen. Na een aantal in hoog tempo afgewisselde spellen en vragen konden we dan eindelijk het winnende team aankondigen:

De wisselbeker, de hoofdprijs (een mand vol nuttige carnavalsartikelen zoals blikken snert, paracetamols, een fles Schrobbelèr, condooms, bier, massagegel, etc, etc, etc!) en natuurlijk de eeuwige roem ging naar TEAM RAAD EN DE DAMES VAN DE RAAD!!

Wij willen alle teams nogmaals bedanken voor jullie geweldige inzet, fanatieke deelname en met name ook jullie gezelligheid en hulp bij het afbreken van zaal het Koetshuis! The Battle of Carnaval en de afterparty waren echt een groot succes!

Wij zouden het kei leuk vinden als je onder de foto’s nog even een reactie achter wilt laten!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Susan Hendriks
    11 februari 2016 om 11:19

    Het was een geweldige afsluiting van de carnaval. Super leuk!!!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder