Personeelsuitje Alloga uit Veghel bij D’n Brouwer

Vandaag waren we weer te gast bij D’n Brouwer in Mariaheide, dit keer voor het personeelsuitje van Alloga uit Veghel. Met de Ik Hou Van Brabant spelshow werd het en kei mooie avond en iedereen die er niet bij was, moet daar wel spijt van hebben nu!

Het is altijd lastig om weer wat leuks te verzinnen voor een personeelsuitje. Met het Ik Hou Van Brabant team was het voor de organisatie natuurlijk makkelijk scoren: Teambuilding, strijd, leuke opdrachten, gezellige muziek en natuurlijk genoeg te drinken, dat waren de ingrediënten van deze mooie avond!
Team Rood, Wit en Blauw streden deze avond om de hoofdprijs. Al na de eerste spelletjes stond team Rood ver bovenaan en leek het voor team Wit en Blauw nauwelijks meer mogelijk om bij te komen. Gelukkig was de moed hen niet in de schoenen gezakt en werd er flink doorgestreden. Dit resulteerde dan ook in een langzaam maar zekere terugkomst en aan het eind van de tweede ronde was alles nog mogelijk. Ondanks dat team Rood echt de hele show aan kop had gestaan, ging team Wit er met de overwinning vandoor door bij de laatste vraag de maximale dubbele 10 punten te draaien!
Einduitslag:
1. Team Wit met 91 punten
2. Team Rood met 89 punten
3. Team Blauw met 65
Bedankt voor de gezellige avond en laat onder de foto’s een reactie achter, dan kunnen je collega’s die er niet bij waren ook zien hoe het was!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Paul Goudman
    21 februari 2016 om 15:39

    Hartstikke leuk georganiseerd 😉

  • J v Ganzewinkel
    23 februari 2016 om 09:43

    Bedankt voor de gezellige avond het was toppie geweest.

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder