Personeelsfeest Brabantse Hoeve met Ik Hou Van Brabant

Personeelsfeest de Brabantse Hoeve en Ik Hou Van Brabant, een gouden combinatie! Wat een feest hebben we gebouwd op deze doordeweekse dinsdagmiddag met Hugo en zijn medewerkers van de Brabantse Hoeve in Volkel!

Met een hittegolf op komst was het na de bolderkartocht door de zon tijd voor de Ik Hou Van Brabant spelshow in de schaduw. Niet dat het daar nou zo koel was, want de strijd was aardig verhit en met al die fanatieke deelnemers liep de temperatuur flink op. Teams rood wit en blauw met captains Hugo, Willem en Hugo waren lekker aan elkaar gewaagd. Het rode en witte team zaten zo dicht bij elkaar dat “Het Is Stil Aan De Overkant” regelmatig gezongen werd. Team blauw speelde de strijd heel behoedzaam en wist dat hun tijd nog wel zou komen. En zoals wel vaker geldt: Waar twee vechten om één, gaat de ander ermee heen. En zo gebeurde het ook vandaag, het rad bleef bij de laatste vraag voor team blauw op de maximale 100 punten steken en zo ging team blauw er met 189 punten met de overwinning vandoor. Team rood werd met 114 punten tweede en last but not least team Wit met 81 punten.

Het was een super gezellige middag! Allemaal bedankt voor jullie enthousiasme en laat onder de foto’s nog even een reactie achter, vinden wij altijd leuk!
Houdoe en bedankt,
Manon en Jeroen

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder