50-jarig jubileum Jaarmarkt Giessen

Vanwege het 50-jarig bestaan van de Giessense jaarmarkt was het Ik Hou Van Brabant team uitgenodigd om de dinsdagavond van de feestweek te verzorgen. Natuurlijk zeggen wij daar geen nee tegen en met een select gezelschap hebben jullie er samen met ons een gezellige avond van gemaakt!

Vol spanning voor de prijsuitreiking van best versierde huizen streden team Rood, Wit en Blauw tegen elkaar en iedereen die er niet bij was heeft echt wat gemist! De jeugd van team blauw dacht wel even met de overwinning naar huis te gaan, maar team Rood en Wit boden toch aardig wat weerstand. Toen team blauw echter in 1 klap 21 punten binnen wist te harken, was de strijd gestreden. Zelf de fantastische inzet van de beste zangers mocht niet meer baten, want tegen de 108 punten van team blauw was gewoon niets te doen!
De einduitslag:
Eerste plaats: Team Blauw met 108 punten
Tweede plaats: Team Rood met 58 punten
Derde plaats: Team Wit met 52 punten

Een speciale dank voor alle deelnemers deze avond, jullie waren geweldig! Wij wensen jullie allemaal nog een hele fijne feestweek toe en wie weet tot ziens! Laat onder de foto’s even een reactie achter, vinden wij altijd leuk!
Met Brabantse groet,
Manon en Jeroen

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Johan Rochat
    7 september 2016 om 18:48

    Was zeker een gezellige en geslaagde avond, mede door jullie inzet en vragen. Groet, Johan Rochat, team BLAUW

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder