Vrijwilligers SNV bedankdag Duvelhok Tilburg

Om alle vrijwilligers van Stichting Nieuwkomers en Vluchtelingenwerk (ofwel SNV) Brabant Centraal te bedanken, was er een speciale bedankdag georganiseerd. Om het ijs te breken en een gezellige start te maken speelden we met alle vrijwilligers de gezellige Ik Hou Van Brabant Spelshow!

Ondanks dat het nog maar net 10 uur in de ochtend was geweest, hadden de meeste vrijwilligers er wel zin in om met en tegen elkaar te strijden om de eerste prijs. Het Duvelhok in Tilburg bood natuurlijk een prachtige ambiance om gezellige spelletjes met het thema “Brabant” te spelen zoals het spreekwoordenspel, het Grote Logospel, roddelen en natuurlijk mocht ook de Brabantse muziek niet ontbreken. Na de eerste speelronde lagen de scores nog lekker dicht bij elkaar dus in de tweede ronde was nog vanalles mogelijk. Het witte team was echter zo snel bij het raden van logo’s, plaatsnamen en liedjes, dat de score telkens weer omhoog schoot en het witte team uiteindelijk als winnaar uit de bus kwam!
De einduitslag:
Eerste plaats: Team Wit, 80 punten
Tweede plaats: Team Blauw, 62 punten
Derde plaats: Team Rood, 61 punten

Iedereen kei bedankt voor de gezellige ochtend bij het Duvelhok. We komen hier zeker nog eens terug! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, vinden wij altijd leuk!
Manon en Jeroen!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Marion Hendriks
    16 juli 2016 om 17:38

    Het was een gezellige boel. Leuk om op deze manier met de collega’s van de andere locaties om te gaan. Ook een paar bekende gezichten gezien van trainingen en uithelpen.

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder