Personeelsuitje Udens College, een top feest!

Met zo’n prachtige uitnodiging moest je natuurlijk dit jaar wel naar het jaarlijkse personeelsuitje van het Udens College (VMBO) komen! Helemaal los met ons Manoneke ofwel de Ik Hou Van Brabant spelshow!

Het was al meteen duidelijk dat het een gezellige avond zou gaan worden. Met captains Gerrie, Maikel en Paul moest het helemaal goed komen. Na wat instructies aan de captains dat ze met name goed op hun Drieka moesten passen, was team rood haar al gelijk kwijt. Tja, dat zou niet de laatste keer zijn deze avond dat ons Drieka kwijt was, zelf onze eigen Drieka’s bleken niet veilig! In de eerste ronde moest het witte team echt even op gang komen want bij de pauze stonden zij nog ver onderaan met slechts 15 punten. Team blauw en rood gingen toen nog zij aan zij met respectievelijk 36 en 48 punten. Na de pauze kwam het rode team pas echt op dreef en liet team wit en blauw ver achter zich. Zo ging de overwinning naar team rood met precies 100 punten. De tweede plek was voor team wit met 56 punten en tot slot team blauw met 40 punten.

Dames en heren van het Udens College, kei bedankt voor de gezellige avond! De collega’s die er niet bij waren hebben echt wat gemist! Laat onder de foto’s even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!
Houdoe en bedankt
Manoneke en Jeroen

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Anja Scholten-Mickers
    4 november 2017 om 11:25

    Leuke gevarieerde kwis. Goed opgezet met originele vragen: de algemene maar zeker ook de schoolgerelateerde vragen. Al meteen een goed sfeertje aan het begin van de avond. En natuurlijk niet te vergeten een uitstekende teamverdeling! 100 punten voor ons ondanks dat het goede antwoord ‘John de Bever’ niet meegerekend is 🙂

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder