Just Beat It met Garage Hendriks

Vandaag waren we te gast bij één van onze thuislocaties ’t Hôfke in Handel om er met alle medewerkers van garage Hendriks een mooie middag van te maken. En aan iedereen te zien was dat prima gelukt!

Nadat iedereen zijn of haar keycord met bingokaart had gekregen waren de teams bekend en kon de strijd beginnen. De kat werd eerst nog even uit de boom gekeken, maar al snel kreeg iedereen in de gaten dat je bij de “Just Beat It” show echt aan de bak moest. De coaches Joep en Miriam werd het niet heel lastig gemaakt door hun team. Coach Valentijn daarentegen moest het regelmatig ontgelden met rake opmerkingen over en weer! Toen eenmaal de bingo’s begonnen te vallen ging het hard met de prijzen, maar vooral ook met de punten. Een mooie gelegenheid voor het blauwe team om in te lopen op team oranje en groen. De finale werd gewonnen door team Oranje met 80 punten. Team Groen eindigde als tweede met 56 punten en team Blauw eindigde als laatste met 33 punten!
Dames en heren van garage Hendriks, bedankt voor de gezellige middag! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!
Manon en Jeroen.

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • Valentijn
  6 november 2017 om 11:30

  Leuk en professioneel geregeld !

  Alleen die lucht gitaar …..

  Groet,
  Valentijn

  Garage Hendriks Rijkevoort B.V.

  • Miriam
   6 november 2017 om 13:25

   Supergezellige middag gehad; het enthousiasme van Manon en Jeroen werkte erg aanstekelijk!
   In een woord TOP!
   Groet,
   Miriam

   Garage Hendriks Rijkevoort

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder