Gezellig afscheidsfeest Zorgboog Jan de Witkliniek

Het afscheidsfeest van de Jan de Wit Kliniek locatie van de Zorgboog werd er één om niet snel te vergeten met het team van Pop-Up Uitjes!

Vandaag mocht het dak er letterlijk en figuurlijk vanaf. Dat was ook wel nodig als je de BBQ binnen houdt! Gelukkig bleef de rook beperkt en konden we er een mooie strijd van maken met de Just Beat It spelshow. In 3 teams werd er nog één keer gestreden in het oude pand waar veel herinneringen zijn. De opkomst was dan ook groot, de strijd hevig maar bovenal was het een super gezellige avond met al die gezellige collega’s onder elkaar! Na 2 spelrondes waarbij over en weer flink gescoord werd, was het tijd voor de spannende finale. Al gelijk trok team Oranje, dat ver aan kop stond, de pech waarmee ze de helft van de punten kwijt raakten. Even leek het er niet meer in te zitten, maar voor team blauw en groen pakte de finale al niet veel beter uit waardoor team Oranje met 80 punten als winnaar uit de strijd kwam! Team Blauw eindigde als tweede met 76 punten en tot slot team groen met 59 punten.
Dames en heer, het was een gezellig afscheidsfeest waar nog lang over nagepraat zal worden! Laat onder de foto’s nog een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • Tanja van Santvoort
  11 januari 2020 om 11:22

  Enorm genoten! Wat was dat een leuk feestje! Top geregeld! 👌🎉🎉🎉

 • Thea Reichard
  12 januari 2020 om 11:28

  Super geslaagde avond met fijne gastheer en gastvrouw zal het promoten

  Gr Thea

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder