Nieuwjaarsborrel Verstraten

Traditiegetrouw waren we vandaag bij de nieuwjaarsborrel van Verstraten Catering! Dit keer met de Gek Van Oranje Spelshow om het jaar meteen goed te beginnen!


Na alle drukte met de feestdagen, catering op locatie en natuurlijk de jaarlijkse Uden On Ice was het tijd om de medewerkers te bedanken voor al hun inzet het afgelopen jaar. Ook dit jaar gingen de medewerkers samen de strijd tegen elkaar aan in de Gek Van Oranje show. Het was goed te zien dat het team van Verstraten een hecht team is: Samenwerken maar vooral ook samen lol maken! Net als de tijd vloog onze Bobby ook voorbij en voordat we het wisten waren alle spellen met muziek, vragen en opdrachten in het Oranje thema alweer gespeeld. Na 2 spelrondes kwamen de Oranjes als winnaar uit de bus met 58 punten. De tweede plek was voor de Boeren met 35 punten en tot slot de Kaaskoppen met 25 punten.
Ook wij willen iedereen bedanken die bij deze nieuwjaarsborrel zo enthousiast deel heeft genomen aan de show! Laat onder de foto’s nog een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Wendy van Os
    9 januari 2020 om 08:13

    Mensen, kei bedankt! Leuk dat we de fotos hier nog terug kunnen zien! En dat ik in het winnend team zat, maakte het natuurlijk nog extra leuk 🙂

  • Kim Otterlo
    9 januari 2020 om 10:52

    Superleuk gedaan! We hebben echt veel lol gehad samen met mijn collega’s. De muziek en de opdrachten, het was allemaal goed op elkaar afgestemd! Ik ga jullie zeker aanbevelen!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder