Music Masters Muziekbingo

Met Music Masters haal je een onvergetelijke muziekbingo in huis vol met muziek en de leukste opdrachten! Gegarandeerd een succes voor elk bedrijfsuitje, familiefeest of groepsuitje!

Klanten beoordelen Pop-Up Uitjes met een 9,5!

9.5/10

Volg ons ook op social media

Dansen, zingen, springenen lachen: Music Masters

Music Master is een fantastische muziekbingo om met je collega’s, familie of vrienden te spelen. Onze Music Masters zijn helemaal klaar om er voor jullie een topfeest van te maken. Met gezellige verlichting, de volumeknop op “Dans maar lekker mee” ludieke interactie met de presentatoren en leuke opdrachten hebben jullie de tijd van je leven! Interactief, grappig en zolang iedereen de toonladder goed vasthoudt, zal het zeker niet vals in de oren klinken.

Direct offerte aanvragen

De prijs geeft je een glimlach

Prijzen zijn excl. 9% BTW

Voor kleine en grote groepen

Check, check, dubbel check

Spelshow op locatie naar keuze

Hawaiiketting aan, gepersonaliseerde bingokaarten in de hand, discolampen aan en we kunnen beginnen! Om alvast in de stemming te komen ligger er leuke attributen op tafel en in no-time zijn de teams versierd. Tussen de muziekbingo’s door gaan de teams opdrachten uitvoeren, zoals wie kan het beste “hakken”, “Raad de Plaat” en “het muzikale trio”. Dit klinkt natuurlijk als muziek in je oren, dit moet je meemaken!

Pop-Up Uitjes gaat alle deelnemers meenemen in een 2 uur durende show vol met actie en gezelligheid. Deze spelshow past perfect bij grote groepen, iedereen kan en zal meedoen! Ben je met een kleinere groep, de ervaring heeft geleerd dat ook met groepen van 20 tot 100 personen het dak eraf gaat.

  • Super enthousiaste presentatie! We komen altijd met z’n tweeën en staan te popelen om jullie uitje te presenteren!
  • Gepersonaliseerde aankondiging! Wij kondigen de teamcaptains persoonlijk aan met jullie input
  • AI is our best friend! AI is al bijna niet meer weg te denken uit ons leven. Lever ons een paar foto’s aan en wij zorgen voor geweldige lachmomenten
  • Professionele installatie! Wij komen niet zomaar even, wij zorgen ervoor dat we met onze professionele audio en video apparatuur en ware beleving creëren!

Music Masters als bedrijfsuitje, familiedag of groepsuitje

Music Masters is dé muzikale spelshow waarmee we voor kleine en grote groepen een onvergetelijke middag of avond organiseren. Het is een geweldige muziekbingo die als bedrijfsuitje, familiedag of groepsuitje geboekt kan worden. Het Pop-Up Uitjes team zal er een top uitje van maken waar nog lang over nagepraat wordt. 

Boek Music Masters op jullie eigen locatie in bijvoorbeeld de kantine, jullie eigen vrijdagmiddagborrel bar of op een horecalocatie. Wij kunnen de hele organisatie voor jullie uit handen nemen, dus neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Hé toppers! Jullie zijn bij ons kind aan huis, maar ook deze Music Masters muziekbingo was weer fantastisch! We werden heerlijk vermaakt en hebben weer echt veel gelachen. Tot de volgende maar weer…
Het was weer een fantastische show! Pop-Up Uitjes, bedankt voor de gezellige avond!

Offerte aanvragen Music Masters Muziekbingo

    Om een zo goed mogelijke offerte aan te bieden, zijn de velden met een * verplicht.