Ik Hou Van Sint En Piet Kindershow

  Omschrijving

  Hoog tijd om op zoek te gaan naar een originele en leuke vorm van entertainment tijdens uw bedrijfsuitje of familiefeest en het voorprogramma van Sinterklaas. Wanneer komt sinterklaas in 2019 dan in het land vraagt u zich misschien af? Nou, op zaterdag 16 november 2019 is het alweer zover, dan is de intocht van sinterklaas. Dit jaar nodigt u natuurlijk geen clown uit in afwachting van het bezoek van Sinterklaas en Piet en u gaat ook niet zelf proberen de kinderen te vermaken met de oeroude klassiekers als "Zie ginds komt de stoomboot" en "Zwarte Piet ging uit fietsen"!

  Dit jaar boekt u de Ik Hou Van Sint en Piet kindershow als voorprogramma van de Goedheiligman!

  Speciaal voor alle gelovigen en minder gelovige kinderen hebben wij een gezellige, educatieve en duidelijke spelshow ontwikkeld waaraan alle kinderen van groot tot klein kunnen deelnemen. Geinspireerd door het tijdloze kinderprogramma Ren Je Rot met Martin Brozius hebben we een spelshow vol sinterklaasmuziek en eenvoudige maar erg leuke vragen samengesteld waardoor alle kinderen lekker opgewarmd zijn als Sinterklaas arriveert!

  Ren Je Rot als voorprogramma van Sinterklaas
  Door onze ervaring in het presenteren van de spelshow Ik Hou Van Brabant en onze ruime ervaring met kinderen weten we dat het niet altijd eenvoudig is om kinderen geboeid te houden. Daarom hebben we ervoor gekozen om een dynamische show te ontwikkelen. In de zaal of bedrijfsruimte worden 3 vakken gemaakt en in elk vak staat een piet. Onze quizmaster zal vervolgens een vraag stellen aan de kinderen en elke Piet toont een afbeelding.

  Deze vraag wordt natuurlijk gevolgd door de legendarische woorden: "REN... JE.... ROT!!!!"

  Elk kind gaat in het vak staan waarvan hij of zij denkt dat dat het juiste antwoord is. Na 2 weetvragen en een muziekvraag krijgt ieder kind iets lekkers, een mandarijntje of een kleinigheidje.

  De show wordt regelmatig afgewisseld met klassieke kinder Sinterklaas en Piet liedjes maar natuurlijk ook lekkere moderne sinterklaasnummers van onder andere de Gebroeders Ko en De Club Van Sinterklaas en wij zorgen ervoor dat alle kinderen meedoen.
  Piet en Sinterklaas
  Natuurlijk is een geweldig voorprogramma al een zet in de goede richting, maar het draait natuurlijk om het bezoek van Sinterklaas met zijn gevolg. Wij verzorgen voor u het complete programma inclusief het bezoek van Sinterklaas en de allerleukste Pieten!
  Complete entertainment show
  Wij verzorgen een complete show. Dit houdt in dat wij onze eigen presentatiedesk, microfoons, licht- en geluidsset meebrengen naar uw locatie, zodat u zich daarover geen zorgen hoeft te maken. Het enige waar u nog voor moet zorgen is een heerlijke stoel voor de Goedheiligman en een gezellige groep kinden en wij maken er een waar feestje van.
  Offerte
  De sint is maar kort in het land. In deze korte periode zijn dus beperkte data beschikbaar voor het organiseren van een uitje met de kinderen van alle collega's. Vraag daarom snel een offerte aan, zodat wij u een passende aanbieding kunnen doen.

  Praktische informatie
  • Prijs tot 20 personen
   € 525,-
  • Prijs tot 40 personen
   € 600,-
  • Prijs vanaf 40 personen
   € 600,- + € 9,50 p.p.
  • Prijs per km
   € 1,- per km
  • Minimum aantal personen
   15
  • Maximum aantal personen
   250
  • Tijdsduur
   2 uur
  Vraag direct een offerte aan!
  keyboard_arrow_up