Ik Hou Van Brabant Spelshow

  Omschrijving

  Ik Hou Van Brabant, een origineel maar bovenal geweldig entertainment programma voor uw bedrijfsuitje, familiefeest of groepsuitje waarover u als organisator veel complimenten van uw collega’s, vrienden of familie zult krijgen!

  Ik Hou Van Brabant is een uitdagend teamspel met originele vragen, muziek uit de ouwe en nieuwe doos en leuke opdrachten en dit alles natuurlijk over het prachtige Noord-Brabant, de Brabantse gebruiken en natuurlijk ontbreken de bekende Brabanders niet. Deze spelshow heeft een hoog entertainment gehalte waarbij competitie, humor, gezelligheid en hilariteit hand in hand met elkaar gaan!

  Geïnspireerd door Ik Hou Van Holland
  Het spel Ik Hou Van Brabant is geïnspireerd door het bekende programma Ik Hou Van Holland met Linda de Mol, Jeroen van Koningsbrugge en Guus Meeuwis en belooft even hilarisch te worden als u op tv gezien hebt!
  Al vele bedrijven, families en groepen gingen u voor
  Het Ik Hou Van Brabant team is al sinds 2010 actief met het presenteren van spelshows op elke gewenste locatie. Al menig bedrijfsuitje en groepsuitje uit steden als Eindhoven, Den Bosch, Breda en Tilburg hebben eerder al succesvol de originele Ik Hou Van Brabant quiz gespeeld. Om een indruk te krijgen, bezoek dan onze recensie pagina's om de verslagen en de foto's te bekijken welke we na afloop van elke show maken.

  Voor bedrijfsuitjes, kijk hier: Bedrijfsuitjes

  Voor familiedagen, kijk hier: Familiedagen

  Voor groepsuitjes, kijk hier: Groepsuitjes

  Praktische informatie
  • Prijs tot 20 personen
   € 525,-
  • Prijs tot 40 personen
   € 600,-
  • Prijs vanaf 40 personen
   € 600,- + € 9,50 p.p.
  • Prijs per km
   € 1,- per km
  • Minimum aantal personen
   15
  • Maximum aantal personen
   150
  • Tijdsduur
   2 uur
  Vraag direct een offerte aan!
  keyboard_arrow_up