Uitje op 1.5 meter

Een uitje op 1.5 meter vieren? Dat kan natuurlijk bij Pop-Up Uitjes! In deze gekke periode die we kennen sinds de start van de Corona pandemie, heeft Pop-Up Uitjes natuurlijk niet stilgezeten. Wij staan bekend om onze supergezellige uitjes waarbij in 2 of 3 teams zij aan zij, rondom onze presentatiedek, strijden om de hoofdprijs, de titel en de eer. Omdat we zeker de komende periode nog met de basismaatregel van 1.5 meter te maken hebben, hebben we een ruime keuze aan uitjes op 1.5 meter onwikkeld!

Coronaproof uitje op elke locatie

Wij vinden het belangrijk om rekening te houden met de 1,5 meter, des te eerder kunnen we terug naar het oude normaal. Speciaal voor de 1,5 meter regel hebben wij uitjes ontwikkeld waarbij iedereen ook écht de 1,5 meter kan bewaren én we een super sfeertje kunnen creëren! Deze shows kunnen gehouden worden op elke locatie: Op de zaak, bij iemand in de tuin, in een schuur of bij een horeca locatie, alles is mogelijk. Bij de shows die hieronder beschreven staan, delen we jullie nog steeds op in 2 of 3 teams, maar iedereen heeft een zitplekje op 1,5 meter afstand. Daarnaast speelt iedere deelnemer ook mij op zijn of haar smartphone. Met een speciaal ontwikkelde app kunnen de antwoorden doorgestuurd worden en scoor je niet alleen punten voor jezelf, maar ook voor je team.

Met de app geef je antwoord op leuke vragen, grappige en evt. persoonlijke foto-opdrachten, de beste muziekvragen en nog vele andere opdrachten. Maar natuurlijk is het niet alleen vragen beantwoorden met de app, de super enthousiaste presentatoren betrekken iedereen bij de show, doen ook fysieke spelletjes (Op 1,5 meter natuurlijk) en zullen ervoor zorgen dat er een echte strijd gaat ontstaan. Zo wordt het een uitje op 1.5 meter om nooit te vergeten!

Uitje: Welcome On Board

Deze topper van een show heeft zijn dynamiek al ruim bewezen! Deze show is al jaren één van de favorieten en is als  Online Pubquiz en als onvergetelijke fysiek bedrijfsuitje. Dit uitje is nu ook helemaal Coronaproof te boeken. De Welcome On Board show is helemaal in vakantiestijl en zit vol met quizvragen, foto- en video-opdrachten, vakantiehits en fysieke opdrachten zoals “Ik ga op vakantie en neem mee”, “het grote badlakenspel” en natuurlijk de altijd scorende “meezingers”. Oh ja, zorg ervoor dat je gasten de boardingtickets niet vergeten die ze voorafgaand thuisgestuurd krijgen. Mind your step! Boek hier de Welcome On Board show.

Uitje: Just Beat It!

Is het een quiz? Is het een bingo? Is het een spelshow met heel veel strijd? Het is eigenlijk een combinatie van alledrie! Ons presentatieduo zal de strijdring openen met een persoonlijke aankondiging van de coaches. Daarna strijdt iedereen met de app om de punten in leuke quizrondes. Deze quizrondes worden afgewisseld met leuke fysieke opdrachten zoals “Just Draw It”, “Just Mime It” en natuurlijk “Just Sing It”! Tussendoor zijn er foute prijzen te winnen met de bingo waarvoor iedereen een keycoard met een bingokaart heeft gekregen. Kortom, een strijd om nooit te vergeten en dat als uitje op 1.5 meter! Boek hier de Just Beat It show

Uitje: Gek Van Oranje

Wie is er nou niet Gek Van Oranje? In deze spelshow draait alles om Nederland. Iedereen wordt ingedeeld in team “Kaaskoppen”, “Boeren” en “Oranjes” en iedereen krijgt dan ook een eigen kroontje om op te zetten. We nemen ons speciale Gek Van Oranje rad mee om random vragen uit verschillende categoriën te kiezen. We hebben diepgaande kennisvragen afgewisseld met vragen over nutteloze weetjes, we hebben foute Nederlandstalige hits afgewisseld met muzikale hoogstandjes van eigen bodem en hebben de leukste doe-opdrachten klaarstaan. Een echte Hollandse strijd die mede door de interactie van ons enthousiaste presentatieteam gegarandeerd een succes gaat worden! Boek hier de Gek Van Oranje show

Uitje: Ik Hou Van Brabant

Brabant, de provincie waar de feestjes doorgaan tot in de late uurtjes. Maar ook de provincie waar de koffie altijd klaarstaat. Zo is de Ik Hou Van Brabant show ook! Van één groot feest tot echte Brabantse gezelligheid! Koffie kan, maar wij zien toch liever een pilsje in de hand! Speciaal voor alle families, groepen en bedrijven uit Brabant presenteren wij deze kei gezellige show met een dikke vette grote en zachte “G”! Een show waarbij vragen afgewisseld worden met doe-opdrachten, de leukste roddelverhalen aan elkaar verteld gaan worden, we er een flinke dosis gezelligheid en humor in gooien en we gaan genieten met een grote “G”! Boek hier de Ik Hou Van Brabant show.

Informatie

Natuurlijk kunnen we je nog veel meer informatie geven om een uitje op 1.5 meter te organiseren. Bel ons direct op 06 20 89 28 56 of vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

    Om je zo goed mogelijk te antwoorden, zijn de velden met een '*' verplicht.