Sinterklaas theatershow 2021

Sinterklaas en de giga pakketstress!

Hallo, lieve jongens en meisjes. De Sint heeft aangekondigd dat hij samen met het team van Pop-Up Uitjes het theater in gaat met de nieuwe theatershow “Sinterklaas en de giga pakketstress”! Hoe leuk is dat! Bekijk hieronder de videoboodschap die Sinterklaas heeft gestuurd vanuit Spanje:

Slim idee

De pieten hebben een nieuwe werkwijze bedacht om met zo min werk zo snel mogelijk de pakjes bij iedereen thuis te bezorgen. Maar is dat “oh-zo-slimme idee” wel echt een goed idee? Sinterklaas heeft er zo zijn bedenkingen over..

Zondag 28 november om 15.00 uur

Zorg dat je erbij bent door op tijd je tickets te kopen, want het wordt 1 groot feest! De nieuwe theatershow “Sinterklaas en de giga Pakketstress” is echt supergaaf voor alle kinderen. Maar ook papa’s, mama’s, verzorgers, opa’s en oma’s zijn welkom in het mooie theater De Nesterlé in Nistelrode.

Meet & greet

We gaan zingen, springen, dansen en sjansen! Vanaf het moment dat je binnenkomt totdat je naar buiten gaat zorgen de Sint en de pieten ervoor dat je een onvergetelijke middag beleeft. En natuurlijk mag een meet & greet met Sinterklaas en de pieten na afloop niet ontbreken.

Voorpret

Zorg ervoor dat je een tekening en verlanglijstje maakt en vergeet niet om deze mee te nemen naar het theater. En om alvast in de stemming te komen mag je een dag voordat je naar het theater gaat je schoen zetten, wie weet wat er kan gebeuren… 😊

Tickets

Sinterklaas, de pieten en het team van Pop-Up uitjes heeft er al ontzettend veel zin in! Wij zien jullie graag op zondag 28 november 2021 in theater De Nesterlé in Nistelrode. De deuren van de zaal gaan een kwartier voor aanvang open. Om 15.00 uur begint de show, deze duurt ongeveer 60 minuten, exclusief een korte pauze. Na afloop van de show hebben Sinterklaas en de pieten nog ongeveer een half uur tijd voor een meet & greet met de kinderen.

Koop hieronder alvast je tickets voor de onvergetelijke theatershow “Sinterklaas en de giga Pakketstress”.