Online Pubquiz Welcome On Board

Een online pubquiz organiseren? De leukste virtuele vliegreis van 2021 speel je online met het team van Pop-Up Uitjes. Houd dus je paspoort en boarding tickets klaar, want dit wordt een online show om niet snel te vergeten!

Onze stewardess neemt je graag mee tijdens deze virtuele vlucht op een wel heel bijzondere, avontuurlijk en onverwachte reis met als eindbestemming
thuis op de bank.

Geheel in stijl strijden jullie tegen elkaar met een vakantieshow vol humor, gezelligheid en muziek! Voorafgaand aan de Welcome On Board show ontvangt iedere passagier een boarding ticket met een uniek nummer. Dit boarding ticket is natuurlijk onmisbaar deze reis, want tijdens de vlucht kan uw boardingpass nummer leuke prijzen opleveren. En hoppa, iedereen natuurlijk in zijn vakantie outfit op de bank, zodat we samen het echte vakantiegevoel krijgen!

De stewardess neemt je deze reis een aantal keren mee naar diverse zonnige en winterse bestemmingen. De verandering van land, temperatuur, kleur, humor, decoratie en muziek komen natuurlijk terug in deze spelshow zonder grenzen.

Deze vlucht mag u niet missen… Mind your step!

Quizzen is Cool!

Het zijn tijden waarbij jij je collega’s mogelijk niet vaak face-to-face gesproken hebt. Gezellig lachen bij de koffieautomaat of (niet) lachen om die foute grappen op de werkvloer, dat zit er allemaal nog even niet in. Gelukkig hebben wij een coronaproof uitje om samen met je collega’s, groep of vrienden een leuke avond te hebben met veel humor. Tijdens deze pubquiz kan er zeker wél gelachen worden met en om elkaar. De pubquiz waarin alles aan bod komt is namelijk live, interactief en iedereen kan elkaar zien en met elkaar praten. Dus geen saaie 1 richtings uitzending, nee, we gaan er echt samen een geweldige vlucht van maken. Zo heb je met deze online show dezelfde beleving als met onze fysieke Welcome On Board show!

Online Pubquiz

Onze digitale quiz duurt om en nabij anderhalf uur. Daarin spelen we diverse rondes. De onderwerpen zijn divers, maar vooral vakantie gerelateerd. Dus zeker voor iedereen toegankelijk, bijvoorbeeld:

Algemeen – Ondeugend – Muziek – Wat is het? – Opdrachten –
Geluidsfragmenten

En we gaan natuurlijk niet alleen quizzen. Op je wintersport vakantie ga je ook niet alleen maar skiën en tijdens je zonvakantie ga je ook niet alléén maar in de zon liggen. De quiz wordt afgewisseld met leuke opdrachten die iedereen thuis kan doen en onze presentatoren zullen continue mensen in de uitzending halen. Zo is iedereen betrokken en kan er volop gelachen worden!

online-pubquiz-pop-up-uitjes

Gepersonaliseerde Pubquiz

Zijn jullie een bedrijf, vriendengroep, sportclub of buurtvereniging dan kunnen we een persoonlijke inbreng toevoegen aan de quiz. Denk hierbij aan vragen, logo van het bedrijf en foto’s van medewerkers.

Voorpret met een opdracht

Elke deelnemer ontvang een e-mail met een hele leuke voorpret brief. Hierin bevindt zich de eerste opdracht en enkele mededelingen van huishoudelijke aard 😉.
Zo begint het uitje al veel eerder dan gepland!

Offerte aanvraag

Wij snappen dat je echt net zo enthousiast over deze Welcome On Board Online Pubquiz bent als wij 😉. Vraag daarom snel een offerte aan via onderstaand formulier of bel ons direct op 06 20 89 28 56. Je kunt natuurlijk ook op allerlei andere manieren met ons in contact komen, kijk daarvoor op onze contactpagina.

    Om een zo goed mogelijke offerte aan te bieden, zijn de velden met een * verplicht.