Online Pubquiz Bedrijfsuitje

Mis jij jullie bedrijfsborrels en bedrijfsuitjes ook? Met de online pubquiz van het Pop-Up Uitjes team heb je een onvergetelijk moment te pakken voor een teambuilding. In deze tijd waarin we (nog) niet fysiek bij elkaar mogen komen is deze online pubquiz het perfecte virtuele uitje waarbij iedereen vanuit huis kan deelnemen!

Live pubquiz

De online pubquiz wordt live uitgezonden via Zoom waardoor elke pubquiz uniek is en waardoor we ook echt interactie met jullie kunnen hebben. Het is dus geen standaard vooraf opgenomen filmpje, nee, wij zijn live, helemaal echt en we zijn er speciaal voor jullie! En waarom kies je dan voor Pop-Up Uitjes?

  • Pop-Up Uitjes heeft al meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van quizzen en spelshows
  • Onze quizmasters hebben al voor vele hete vuren gestaan, dus zij zijn een ster in de interactie met jullie als publiek
  • Wij verwerken informatie van jullie bedrijf in de pubquiz zoals jullie logo en eventueel specifieke vragen over jullie bedrijf
  • De deelnemers van de pubquiz kunnen elkaar ook zien en met elkaar chatten
  • Wij kunnen deelnemers live in de uitzending halen
  • De hoofdprijs is maar liefst kans op een ton!

Pubquiz vragen

Ja, je dacht hier alvast de vragen in te kunnen zien… nou, dat is mooi niet waar! De vragen worden live gesteld door de quizmaster in verschillende rondes. Zo kennen we de fotorondes, hebben we audio- en videorondes en stellen we natuurlijk vragen over allerlei verschillende onderwerpen. En aan het eind van de show hebben we een winnaar die kans maakt op een ton! Ja, je leest het goed, een ton! Zo is ook dit bedrijfsuitje gevarieerd, wordt er gestreden om de hoofdprijs en weten we op zijn tijd de gezelligheid en humor erbij te halen.

Offerte

Wij snappen dat je na het lezen van bovenstaand net zo enthousiast ben geworden als dat wij al zijn! Wil je direct meer informatie? Kijk dan op ons contactformulier hoe je met ons in contact komt. Direct een offerte aanvragen? Vul dan onderstaand offerteformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

    Om een zo goed mogelijke offerte aan te bieden, zijn de velden met een * verplicht.