Online Bingo

Bingo, dat was toch dat spelletje voor bejaarden? Uh, ja, klopt… Dat WAS dat spelletje voor bejaarden. Wij hebben een nieuwe dimensie gegeven aan dit oeroude spel! Onder leiding van onze uiterst getallenteerde en enthousiaste bingomeester of -meesteres spelen we online bingo. Hierbij worden niet alleen de bingonummers afgestreept maar gebeurt er ook vanalles.

Interactieve Online Bingo

In de anderhalf uur durende online bingo show is niemand alleen. Net als wij zet iedereen zijn of haar camera aan en kan de fun beginnen. Onze hosts hebben al meer dan 10 jaar ervaring in het entertainen van mensen en weten ook online de interactie te vinden met jullie als publiek. De deelnemeers worden te pas en te onpas de uitzending in gehaald, lachen is dus gegarandeerd!

Gepersonaliseerde show

De show wordt volledig voor jullie gepersonaliseerd, zo zijn wij! Zo personaliseren wij de bingokaarten en de uitnodiging. Ook de naam van jullie bedrijf, vereniging of familie zal tijdens de uitzending in beeld zijn. En als jullie ons nou wat informatie over enkele deelnemers geven, dan weten wij daar wel raad mee!

Online Bingo Opdrachten

Ben je net lekker je nummertjes af aan het strepen, komt de bingomeester ineens de show verstoren met knotsgekke opdrachten! Iedereen zal van zijn of haar luie stoel moeten om mee te doen, helemaal coronaproof dus. Met een beetje geluk zit er voor degene die het best meedoet nog een leuke prijs in 😉

online-pubquiz-pop-up-uitjes

Waarom Online Bingo Bij Pop-Up Uitjes?

Nou, gewoon om de volgende redenen boek je de Online Bingo bij Pop-Up Uitjes:

  • De presentatie is live vanuit onze studio
  • Inclusief een gratis notaris die een oogje in het zeil houdt
  • De online bingo is voor jullie gepersonaliseerd, daar zorgen we voor
  • De show is interactief, dus geen saaie stream via YouTube of Twitch
  • Wij geven natuurlijk fantastisch foute prijzen weg
  • Je hebt alleen een laptop, tablet of smartphone nodig met een internetverbinding en wij zorgen voor de rest
  • 100 % Coronaproof want iedereen kan vanuit thuis deelnemen

Online Bingo als bedrijfsuitje / teamuitje

Al maanden wordt er (waar mogelijk) gewerkt vanuit huis. Al tijden wordt het uitje uitgesteld omdat de horeca gesloten is en iedereen zoveel mogelijk thuis moet blijven. Gelukkig is dit bedrijfsuitje / teamuitje helemaal coronaproof! Ontmoet je collega’s in onze virtuele omgeving. Wij zorgen ervoor dat er genoeg interactie is en na de uitzending blijft de meeting nog een tijdje open zodat er nog even nageborreld kan worden.

Familiedag met Online Bingo

De kans is groot dat in 2020 de familiedag al niet door is gegaan. En ondanks de maatregelen en vaccinaties ziet het er nog niet naar uit dat we al snel weer met de hele familie bij elkaar mogen komen. Gelukkig is de Online Bingo van Pop-Up Uitjes coronaproof én de gezelligste van Nederland. Dus trommel de hele familie op en zorg ervoor dat ze op tijd inloggen in onze virtuele omgeving! Wij zorgen ervoor dat er genoeg interactie is en na de uitzending blijft de meeting nog een tijdje open zodat er nog even nageborreld kan worden.

Informatie en Offerte

De Online Bingo kun je spelen op (bijna) elk moment van de dag, elke dag van de week. Normaal gesproken duurt de online bingo zo’n anderhalf uur, maar in overleg kunnen we de tijd ook inkorten of verlengen. Jij vraagt, wij draaien!

Wil je direct meer informatie of gelijk reserveren, bel dan: 06 20 89 28 56 of ga naar onze contactpagina

Je kunt natuurlijk ook gewoon onderstaand formulier invullen en wij

    Om een zo goed mogelijke offerte aan te bieden, zijn de velden met een * verplicht.