Online Après-Ski Winter Quiz

Jodelahiti! We gaan weer helemaal los met de online Après-ski Winter Quiz! Hossa, hossa hupsakee, gewoon vanuit je huiskamer gaat jullie complete team uit zijn dak tijdens deze online teambuilding. Haal alles maar van zolder: foute skipakken, de lange latten, thermo ondergoed, oorwarmers en niet te vergeten je kerstmuts want Jetzt geht’s los..!

De gezelligste pubquiz online

Onze ervaren ski juf zal jullie welkom heten in haar skiklasje, zij zal alle regels uitleggen over de Après-Ski Winter Quiz. Daarna gaan we langzaam van de schans en eindigen we in de après-ski hut! Omdat we via Zoom spelen, kan iedereen virtueel in de après-ski hut aanwezig zijn. Biertje, Glühwein, Aperol en borrel erbij en het feest kan beginnen. We zullen jullie kennis testen van de wintersport, de foutste hits mogen geraden worden, maar we gaan voornamelijk voor het plezier, de foute humor en de verbinding, het blijft toch een beetje een teambuilding.

Wieso den

Also, dit is waarom je bij Pop-Up Uitjes de gezelligste pubquiz online boekt:

  • Wij hebben echt heel veel ervaring en weten wel wat een feestje bouwen is
  • Interactie is our middle name
  • De pubquiz wordt gepersonaliseerd met bijvoorbeeld het logo van jullie bedrijf en we kunnen ook specifieke vragen over jullie bedrijf toevoegen. En dat helemaal gratis en voor nop!
  • Nee, niet gewoon uitzenden, camera aan en interactie, daar zijn we naar op zoek
  • Er zijn prachtige prijzen te winnnen!

Offerte

Wij snappen dat je na het lezen van bovenstaand net zo enthousiast ben geworden als dat wij al zijn! Wil je direct meer informatie? Kijk dan op ons contactformulier hoe je met ons in contact komt. Direct een offerte aanvragen? Vul dan onderstaand offerteformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

    Om een zo goed mogelijke offerte aan te bieden, zijn de velden met een * verplicht.