Nieuwjaarsborrel Online Pubquiz

Heel januari 2022 te boeken

De nieuwjaarsborrel overslaan is dit jaar geen optie… Met de Bubbels & Oliebollen Nieuwjaarsborrel van Pop-Up uitjes heb je dé pubquiz voor een onvergetelijke start van het jaar te pakken! De online nieuwjaarsborrel is in heel januari 2022 te spelen als bedrijfsuitje. Liever een ander uitje boeken? Reserveer dan bijvoorbeeld de pubquiz.

Bubbels en Oliebollen Pubquiz

Het was een jaar waarbij je je collega’s mogelijk niet vaak face-to-face gesproken hebt. Gezellig lachen bij de koffieautomaat of (niet) lachen om die foute grappen op de werkvloer, dat zat er even niet in in 2020 en ook in 2021 was het toch allemaal een beetje behelpen. Gelukkig hebben wij een coronaproof uitje om het jaar samen goed te beginnen. Tijdens deze pubquiz kan er zeker wél gelachen worden met en om elkaar. De pubquiz waarin we kort terugblikken op het afgelopen jaar en vooruitblikken op het nieuwe jaar is namelijk live en interactief.

Vanuit onze eigen studio zal onze ervaren presentator zorgen voor de nodige hilarische momenten en geven we jou en je collega’s het gevoel dat je echt samen een pubquiz aan het spelen bent. Hoe we dit doen?

 • Door gebruik te maken van Zoom waarbij we zowel de camera, de microfoon als de chat ter beschikking hebben
 • Door een deel van de vragen gepersonaliseerd voor jullie bedrijf te maken

In ons gastenboek vind je een greep uit de reacties die we ontvangen hebben bij eerdere online uitjes.

De pubquiz

Deze online nieuwjaarsborrel zal jullie als team de perfecte start van het jaar geven. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe we jullie als publiek kunnen boeien, kunnen triggeren en kunnen vermaken! Bij deze interactieve pubquiz komen verschillende rondes voorbij, waarbij we onszelf niet altijd al te serieus nemen en waarbij er vooral ook veel gelachen kan worden om elkaars antwoorden of snuggere opmerkingen.

Gepersonaliseerde nieuwjaarsborrel

De nieuwjaarsborrel pubquiz kan volledig gepersonaliseerd worden, denk hierbij aan de uitnodiging, de vragen en de uitzending. Wij vertellen je hier graag alles over in een persoonlijk gesprek of via onze brochure.

Bubbels & Oliebollen Pakket

Uit ervaring weten we dat het van onschatbare meerwaarde is om bij de online uitjes van Pop-Up Uitjes een mooi pakket(je) aan te bieden aan de deelnemers. Hiermee begint de beleving al voorafgaand aan de uitzending en kijkt iedereen nog meer uit naar de pubquiz. Wij stellen samen met Streekvol graag voor jullie een pakket op maat samen voor het budget dat jullie zelf kunnen bepalen. Natuurlijk hebben we al een paar inkoppertjes, zoals een fles bubbels klaarstaan, om aan het pakket toe te voegen!

Praktische informatie

 • Prijs tot 20 personen: € 425,-
 • Prijs tot 40 personen: € 525,-
 • Prijs vanaf 40 personen € 525,-
 • Voor elke persoon extra boven de 40 personen: € 7,50
 • Minimum aantal personen: 10
 • Maximum aantal personen: 100
 • Tijdsduur: Ruim 1,5 uur
 • Prijzen zijn exclusief BTW

Offerte aanvragen

Wij kunnen de online uitzending volledig op maat maken. Neem daarom via onderstaand formulier contact met ons op zodat wij een passende aanbieding kunnen maken.

  Om een zo goed mogelijke offerte aan te bieden, zijn de velden met een * verplicht.