Kerstborrel

Dit jaar gaan we de leukste kerstborrel van de eeuw organiseren! En niet zomaar een kerstborrel, nee we hebben echt alles uit de kast gehaald om er een onvergetelijke kerstborrel van te maken waar nog lang over nagepraat gaat worden.

Ik Hou Van Kerst

Doe die foute kersttrui maar vast aan, haal die kerstmuts met lampjes maar vast van zolder want speciaal voor de kerstdagen gaan we helemaal los! Geïnspireerd door Ik Hou Van Holland: de speciale Ik Hou Van Kerst editie! Een spelshow vol humor, muziek en kennisvragen en dat natuurlijk helemaal in kerstsferen!

Gepersonaliseerde Show

Met de foto's en informatie die wij aangeleverd krijgen, personalseren wij de show voor jullie bedrijf. Tijdens deze vrolijke Kerstshow worden muziek en kennisvragen over kerst gecombineerd met opdrachten over jullie bedrijf en veel gezelligheid. De ideale gelegenheid dus om je medewerkers nog eens flink te verwennen.

Op elke locatie

De Ik Hou Van Kerst show kan verzorgd worden op elke willekeurige locatie. Wij komen voor jullie kerstborrel graag naar jullie bedrijfskantine, een zelf gekozen horecalocatie of een andere gezellige plek. Gezellig, stookpotje aan, gluhweintje erbij! Wil je graag dat wij je adviseren voor een locatie bij jullie in de buurt of wil je de organisatie van de kerstborrel uit handen geven? Dat is geen enkel probleem, wij denken graag met je mee.

Nog leuker: De Pop-Up Kerstmarkt

Werk jij bij een bedrijf met meer dan 200 medewerkers? En wil je dit jaar geen saai en standaard kerstpakket? Het team van Pop-Up  Uitjes organiseert de beste en leukste Pop-Up Kerstmarkten op elke locatie! Kijk snel op onze speciale website www.popup-kerstmarkt.nl voor alle informatie

Offerte aanvragen

Wij maken de kerstborrel volledig voor jullie op maat maken. Neem daarom via onderstaand formulier contact met ons op zodat wij een passende aanbieding kunnen maken.

    Om een zo goed mogelijke offerte aan te bieden, zijn de velden met een * verplicht.

    Bel me terug!