Kerstborrel

Dit jaar gaan we de leukste kerstborrel van de eeuw organiseren! En niet zomaar een kerstborrel, nee we hebben echt alles uit de kast gehaald om er een onvergetelijke kerstborrel van te maken waar nog lang over nagepraat gaat worden.

Ik Hou Van Kerst

Doe die foute kersttrui maar vast aan, haal die kerstmuts met lampjes maar vast van zolder want speciaal voor de kerstdagen gaan we helemaal los! Geïnspireerd door Ik Hou Van Holland: de speciale Ik Hou Van Kerst editie! Een spelshow vol humor, muziek en kennisvragen en dat natuurlijk helemaal in kerstsferen!

Gepersonaliseerde Show

Met de foto's en informatie die wij aangeleverd krijgen, personalseren wij de show voor jullie bedrijf. Tijdens deze vrolijke Kerstshow worden muziek en kennisvragen over kerst gecombineerd met opdrachten over jullie bedrijf en veel gezelligheid. De ideale gelegenheid dus om je medewerkers nog eens flink te verwennen.

Op elke locatie

De Ik Hou Van Kerst show kan verzorgd worden op elke willekeurige locatie. Wij komen voor uw kerstborrel graag naar jullie bedrijfskantine, een zelf gekozen horecalocatie of misschien wel bij jou of één van je collega’s thuis. Gezellig, stookpotje aan, gluhweintje erbij! Wil je graag dat wij je adviseren voor een locatie bij jullie in de buurt of wil je de organisatie van de kerstborrel uit handen geven? Dat is geen enkel probleem, wij denken graag met je mee.

Kerstpakket

Meteen goed uitpakken? Dan zorgen wij natuurlijk gewoon ook voor een top kerstpakket. Al jaren zorgen we voor (h)eerlijke en mooie kerstpakketten. Hieronder vind je zomaar wat inspiratiefoto’s. 

Wij willen er alles aan doen om dit jaar van het kerstpakket iets bijzonders te maken. Op maat, gepersonaliseerd, een thema, geen thema, vol met heerlijke producten, juist een specifiek (luxe) product, we durven wel te zeggen dat alles mogelijk is. Download hier onze inspiratiebrochure en maak direct een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Onze contactgegevens vind je hier.

Offerte aanvragen

Wij maken de kerstborrel volledig voor jullie op maat maken. Neem daarom via onderstaand formulier contact met ons op zodat wij een passende aanbieding kunnen maken.

    Om een zo goed mogelijke offerte aan te bieden, zijn de velden met een * verplicht.

    Bel me terug!