Kerstborrel? Online Foute Kerst Bingo!

Dit jaar gaan we een all the way corona proof kerstborrel organiseren! En niet zomaar een kerstborrel, nee we hebben de kerstman gestrikt om samen met de kerstelf een onvergetelijke foute kerstbingo te organiseren. Compleet met bingorad, foute prijzen en natuurlijk een flinke dosis humor wordt het een kerstborrel waar nog lang over nagepraat gaat worden.

Foute Kerstbingo Prijzen

De Kerstman heeft het er maar druk mee maar samen met z’n Kerstelf geven zij u een geweldig online uitje. Vanuit je luie stoel, bank of bad ga je thuis hilarische momenten beleven. Het is zeker geen saaie bingo die u gewend bent van een
bejaardenhuis of buurtvereniging, nee..?! Deze Online KerstBingo is HOHOHO!

Kerstborrel Voorpret

De deelnemers krijgen vooraf een voor het bedrijf gepersonaliseerde bingokaart toegestuurd en natuurlijk mogen de kerst props niet ontbreken. Tot slot voegen we nog een opdracht en een kleine verrassing toe aan de envelop zodat het al bij de voorpret begint!

Foute Kerstbingo Prijzen

Presentatie door de kerstman en zijn charmante kerstelf

Voor deze online uitzending hebben we alles uit de kast getrokken en zelfs de kerstman weten te strikken. Deze man weet er samen met zijn charmante kerstelf een waar feest van te maken met leuke opdrachten, op zijn tijd een balletje uit de bingomolen en natuurlijk op het juiste moment een muziekje.

kerstborrel-kerstman-online

Kerstborrelbox

Een kerstborrelbox is niet noodzakelijk, maar natuurlijk wel een fantastische aanvulling voor deze online fout bingo. Samen met Streekvol hebben we alvast een smakelijk pakket samengesteld dat tegen een kleine meerpijs per persoon te bestellen is. (Edit 14-12-2020: Helaas is het niet meer haalbaar om de kerstborrelboxen te bestellen voor de editie van 2020.. Sorry..)

Kerstborrel-borrelbox

Kerstpakket

Meteen goed uitpakken? Dan zorgen wij natuurlijk gewoon ook voor een top kerstpakket. Al jaren timmert onze zusteronderneming Streekvol aan de weg om heerlijke en mooie kerstpakketten vol streekproducten samen te stellen. Bel ons direct om de mogelijkheden te bespreken!

Offerte aanvragen

Wij kunnen de online uitzending volledig op maat maken. Neem daarom via onderstaand formulier contact met ons op zodat wij een passende aanbieding kunnen maken.

    Om een zo goed mogelijke offerte aan te bieden, zijn de velden met een * verplicht.