Onvergetelijke show voetbalclub Bavos

Na een geweldige Ik Hou Van Brabant show en een nog betere Welcome On Board show waren we vandaag weer te gast bij voetbalclub Bavos en Bakel, dit keer met de onvergetelijke Just Beat It Show!

Na 2 spelshows op een rij, was het vorig jaar tijd om wat anders te proberen… Maar al snel werd de conclusie getrokken dat dit jaar het Pop-Up maar weer gebeld moest worden met de vraag of ze alsjeblieft weer terug wilden komen! Dat is natuurlijk één van de mooiste complimenten voor ons om te krijgen! Natuurlijk kwamen wij graag weer terug en met de Just Beat It show hebben we er weer een groot succes van gemaakt. Met de 3 teams werd er flink gestreden om de felgegeerde Just Beat It beker! Net als andere jaren was iedereen weer bloedje fanatiek en werden er over en weer flink wat punten gescoord. Het toeval was team Oranje gunstig gezind, want de Bingo’s vielen met bosjes in dit team waardoor de score flink opliep. Na een geweldige muzikale finale waarbij iedereen in de min ging, was de overwinning dan toch voor team Oranje! Zij verdienden de beker met 127 punten. Team blauw eindigde als tweede met 67 punten en tot slot team groen met 38 punten.
Vrijwilligers van voetbalclub Bavos in Bakel, ontzettend bedankt voor jullie inzet en jullie fanatieke deelname! Het was een show om niet snel te vergeten! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder