Familiedag Familie Brisko Bakel

De jaarlijkse familiedag van de familie Brisko werd dit jaar uitbundig gevierd bij ’t Viltje in thuishaven Bakel met de Ik Hou Van Brabant spelshow.

De organisatie had duidelijk aangegeven dat iedereen er op klokslag 20.00 uur moest zijn en die boodschap was meer dan duidelijk overgekomen. Iedreen stond netjes op tijd paraat en na een bakske koffie en een lekker taartje konden we dan ook mooi op tijd beginnen. Iedereen werd ingedeeld in teams Rood, Wit of Blauw en met ons bekende petje op werd er met en tegen elkaar gestreden om de eerste plek. Team Rood nam al snel de koppositie in en zo rond de pauze dachten ze de buit al binnen te hebben. Maar toen ook team Wit al een keer aan de eerste plaats had geroken, werd er aardig somber gekeken. Het motto van Team Blauw was om nooit op te geven en gewoon door te gaan. Dat doorzettingsvermogen leverde in de tweede ronde flink wat punten op en met de finale in zicht lagen de scores zo dicht bij elkaar dat elk team nog kon winnen. Met een flinke draai aan het rad door team blauw gebeurde het dan toch: Team Blauw ging er met de overwinning vandoor met 73 punten! Daarmee lieten ze team Rood met 71 punten en team Wit met 67 punten mooi achter zich!
Mensen van familie Brisko, bedankt voor deze gezellige avond in Bakel. Laat onder de foto’s nog even een reactie achter en wie weet tot ziens!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Annelies
    2 oktober 2022 om 14:52

    Dat ,t een geweldige avond was, met ,n mooi programma voor jong en oud.TOP !!! Ik ga zeker reclame van jullie maken. Misschien tot ,n volgende keer.

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder