Hollandse Bingo Online

Geen Hup Holland Hup voorlopig langs de lijn bij de Nederlandse voetbalmannen of Oranjeleeuwinnen. Geen Leve De Koning bij het koekhappen en spijkerpoepen op koningsdag en ga zo maar door. Maar wij bekijken het van de zonnige kant: Wel de Hollandse Bingo Online van Pop-Up Uitjes! Wij gaan gewoon door en wij gaan er voor jullie toch een onvergetelijk uitje van maken!

Oranje boven!

Tijdens de Hollandse Bingo draait letterlijk alles om Holland. Oranje boven, Hollandse hits, echte Hollandse presentatie en geen goude koets maar een gouden bingoballenrad. En natuurlijk doen jullie hier thuis ook aan mee! In de uitnodiging geven wij de nodige tips mee om het thuis ook helemaal gezellig te maken. Zet de kaasjes en augurkjes maar vast op tafel, haal de oranjebitter maar uit de kelder, gooi de bitterballen alvast in het vet en zorg ervoor dat je zelf ook helemaal Hollands gekleed bent, dan maken we er samen een mooi feestje van! Wij zorgen ook graag voor een echt Hollands pakket voor iedereen, vol met lekkere en leuke Hollandse spullen. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Bedrijfsuitje, familiedag of groepsuitje

Jij zorgt voor een gezellige groep mensen en wij doen de rest! En of die gezellige mensen je collega’s zijn, je ooms, tantes, neefs en nichten of dat het de leden van je voetbalteam, buurtvereniging of andere club zijn, dat maakt ons niet uit. Voor elk bedrijfsuitje, familiedag of groepsuitje gaan wij er voor de volle 100% voor! Wij komen uit de wereld van de fysieke uitjes en weten ook online iedereen erbij te betrekken en te triggeren. Dat maakt ons uniek en daarmee wordt het een Hollandse Bingo om niet snel te vergeten!

Online bingo met opdrachten

Wat nou oudbollig en saai en wat nou “bingo is voor bejaarden”. Ja natuurlijk, iedereen krijgt een bingokaart en moet de nummertjes afstrepen, want dat hoort nou eenmaal bij bingo, ook online. Maar wij zullen er ook voor zorgen dat iedereen regelmatig van zijn of haar stoel af moet voor één van onze leuke opdrachten. Ik zeg: camera aan en lachen maar! Oh, en wist je al dat wij de bingokaarten helemaal persoonlijk kunnen maken met logo’s en grappige foto’s?

Pop-Up Uitjes Hollandse Bingo

Waarom de Hollandse Bingo bij Pop-Up Uitjes?

Ja, dat is natuurlijk gewoon logisch. Hieronder vind je een aantal goede redenen om te boeken bij Pop-Up Uitjes:

  • De presentatie is live vanuit onze studio
  • Inclusief een gratis notaris die een oogje in het zeil houdt
  • De online Hollandse Bingo is voor jullie gepersonaliseerd, daar zorgen we voor
  • De show is interactief, dus geen saaie stream via YouTube of Twitch
  • Wij geven natuurlijk fantastisch foute prijzen weg
  • Je hebt alleen een laptop, tablet of smartphone nodig met een internetverbinding en wij zorgen voor de rest
  • 100 % Coronaproof want iedereen kan vanuit thuis deelnemen

Wij snappen dat je ontzettend enthousiast bent geworden na het lezen van alle informatie over de online Hollandse Bingo! Heb je nog vragen of wil je gelijk boeken? Bel dan met 06 20 89 28 56 of vraag een offerte aan via onderstaand formulier:

    Om een zo goed mogelijke offerte aan te bieden, zijn de velden met een * verplicht.