De Grote Groep 8 Show ’t Maxend

De Grote Groep 8 Show voor ’t Maxend! Het was voor ons de eerste keer sinds het corona virus was uitgebroken. We waren het niet verleerd en met deze fantastische en gezellige groep 8 hebben we een mooi feestje gebouwd!

Voor dit jaar werd er een bijzondere feestweek georganiseerd voor de schoolverlaters van ’t Maxend in Nistelrode. 3 dagen vol activiteiten, chillen, eten en feesten. Vandaag, op de 2de dag stond het Pop-Up Uitjes team klaar met de grote groep 8 show. Bij binnenkomst werd er al enthousiast gereageerd en dit enthousiasme werd de hele avond volgehouden. Met deze (h)eerlijke groep hebben we de avond gevuld met leuke spelletjes, afgewisseld met jullie favoriete muziek!
Na 2 spelrondes en een hoop gefeest ging team blauw met de overwinning naar huis met 62 punten. Team rood eindigde als tweede met 53 punten en op de derde plaats eindigde team wit met 41 punten.
Jongens en meisjes, heel veel plezier nog in de laatste paar weken op ’t Maxend in Nistelrode en heel veel geluk en succes op jullie nieuwe school!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder