Welcome On Board met vrijwilligersfeest Nico Schuurmanshuis

Op de terugrit van Wouw naar Heeswijk-Dinther maakten we een tussenstop in Empel om de Welcome on Board spelshow te spelen met de vrijwilligers van het Nico Schuurmanshuis in Orthen. Na de succesvolle Ik Hou Van Brabant show een aantal jaren geleden, vertrok vandaag het vliegtuig van IHVB Royal Airlines om iedereen een onvergetelijke vlucht te bezorgen!

Na een fantastisch en zeer smaakvol diner bij Café De Sport (Nogmaals complimenten aan de kok en zijn team!) vertrok de vlucht met team Holland, Mexico en Oostenrijk aan boord. Voor de gelegenheid was het geen staande vlucht, maar eentje met comfortabele zitplaatsen. De schik was er niet minder om en samen hebben we de vlucht doorgebracht met de nodige humor, gezellige spelletjes en links en rechts wat turbulentie. Team Mexico had het geluk vandaag niet aan haar zijde. Met zoveel pech moeten jullie wel geluk in de liefde hebben! Team Oostenrijk probeerde vol enthousiasme team Holland bij te benen maar team Holland was toch echt te sterk. Zij gingen met de overwinning naar huis met 105 punten, gevolgd door team Oostenrijk met 54 punten en tot slot team Mexico met 20 punten.
Thank you for flying with us! Het was een gezellige vlucht waar nog regelmatig over nagepraat zal worden. Laat onder de foto’s nog een reactie achter, vinden wij altijd leuk!
Mind your step!
Manon en Jeroen

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder