Welcome On Board voetbalclub Bavos Bakel!

Op 1 dag na precies een jaar geleden stonden we met de Ik Hou Van Brabant spelshow in Bakel bij voetbalclub Bavos. Vanwege deze prachtige herinnering waren we vandaag weer te gast, dit keer met de Welcome On Board show!

Misschien wel mede doordat aangekondigd was dat er ook dit jaar weer een spelshow op het programma stond, stroomden de aanmeldingen binnen! Maar liefst 125 deelnemers waren gekleed in Oostenrijkse lederhosen, Nederlands Oranje of met Mexicaanse sombrero’s aanwezig om er weer een fantastisch feest van te maken. Het paste allemaal precies in de kantine van de voetbalclub, maar dat maakte het ook wel weer gezellig. Bij binnenkomst werden natuurlijk alle boarding tickets gecontroleerd (Sorry Chantal en Erwin ik hoop dat ik het nog goed heb gemaakt 😉 ). Met spellen als “Ik ga op vakantie en neem mee”, het altijd lastige handdoekenspel en nog een hoop andere gezellige spellen vlogen de punten over en weer! Leek in het begin team Mexico zo met de overwinning naar huis te gaan, maakten team Oostenrijk en Holland een snelle inhaalslag. Uiteindelijk bleken de Hollanders niet te stoppen en met het laatste lied na een gelijke stand, ging de overwinning echt naar Team Holland met 69 punten. Team Mexico eindigde op de tweede plaats met 67 punten en last but not least, team Oostenrijk met 62 punten.

Iedereen weer kei bedankt voor jullie deelname. Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, vinden wij altijd leuk!

Op naar volgend jaar en mind your step!
Manon en Jeroen

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • Sally Mathijssen
  18 maart 2017 om 10:19

  Het was weer een erg gezellige avond! Top!

 • Werner
  19 maart 2017 om 13:05

  Welverdiende avond voor de vrijwilligers die zich wekelijks inzetten voor de voetbalclub.
  Het was weer net als vorig jaar een geslaagd feestje.
  Manon en Jeroen bedankt voor deze geweldige quiz.

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder