Welcome On Board in Hoarendam

In Hoarendam daar beleef je het! Na een zeer succesvolle carnavalsbrunch eerder dit jaar, waren we vandaag met de Welcome On Board spelshow te gast bij de feestavond van de organiserende vereniging.

Iedereen had zijn of haar boardingticket al thuisgekregen, dus iedereen wist of hij/zij in team Oostenrijk, Mexico of Holland zat en natuurlijk had iedereen zich uitgedost in de kleding van het land. De lederhosen en jagershoedjes bij team Oostenrijk, de sombrero’s bij Mexico en de tulpen en het oranje en rood-wit-blauw voor team Holland. Meteen vanaf het begin was het gezellig en zat de stemming er goed in. Links en rechts moesten sommige mensen eerst nog even loskomen, maar toen er punten te verdienen waren, kwamen het fanatieke toch naar boven. In 2 rondes werden over en weer de nodige plus en minpunten gescoord. Eerlijk is eerlijk, bij het ene team lukte dat wat beter dan bij het andere, maar jullie deden in ieder geval je best 🙂 Aan het eind van deze gezellige avond hadden we de volgende einduitslag:
1: Team Holland met 65 punten
2: Team Oostenrijk met 60 punten
3: Team Mexico met 35 punten
Beste mensen van Hoarendam, bedankt voor de gezellige avond en tot de volgende carnavalsbrunch! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder