Welcome On Board Buurt De Willebrord

De vakantieshow Welcome On Board was een groot succes bij buurtvereniging De Willebrord in Heeswijk!

Aan het weer zou het deze avond zeker niet liggen. Met 30+ graden was het vakantiegevoel zeker al aanwezig! Ook was iedereen helemaal in stijl van hun team gekomen: Team Oostenrijk met de lederhosen, team Holland in het Oranje en de sombrero’s stonden op bij Team Mexico.

Het werd een hete strijd met zo af en toe wat turbulentie. Er werd flink gestreden en team Oostenrijk dacht voor de pauze de winst al binnen te hebben. Team Mexico kwam ook goed uit de startblokken, maar door de bijna onverwachte come-back van team Holland ging team Mexico met de derde plek naar huis met 51 punten. Team Oostenrijk eindigde als tweede met 66 punten, maar de winnaars van deze avond waren de leden van team Holland met 87 punten!
Leden van buurtvereniging De Willebrord, ontzettend bedankt dat we op jullie 10-jarig jubileum aanwezig mochten zijn nadat we ook op jullie 5-jarig jubileum waren. Op naar de 15 jaar en dan zijn we er graag weer bij! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder