Welcome On Board – BMC Berlicum

Welcome On Board, de nieuwe show van het Ik Hou Van Brabant team. Na de succesvolle Ik Hou Van Brabant show in 2012, hoefde de organisatie niet lang na te denken wie er dit jaar de jaarlijkse k’wis kwam presenteren! Na een gesprekje met Joost werd de knoop doorgehakt en werd het Ik Hou Van Brabant team wederom uitgenodigd!

Nadat iedereen zijn boarding ticket in ontvangst had genomen kon de reis rond de wereld beginnen. Met bestemmingen Mexico, Holland en Oostenrijk was het een internationale aangelegenheid. Tijdens de show werden alle passagiers meegenomen in een reis vol muziek, vele leuke filmpjes, het strandstoelspel en natuurlijk het Ik Ga Op Vakantie En Neem Mee spel. Elke boardingpass had een uniek stoelnummer en voor verschillende passagiers konden hun ticket inleveren voor een leuke prijs tijdens Heidi’s prijzenslag.

Na de 2 uur durende show, waarbij de 3 teams een flinke strijd hadden geleverd, kon er maar 1 team met de overwinning op zak terugvliegen naar het BMC clubgebouw. De eer ging deze keer naar team Holland met 91 puten, gevolgd door team Oostenrijk met 86 punten en tot slot team Mexico met 34 punten.

Iedereen bedankt voor jullie deelname! We zouden het leuk vinden als je onder de foto’s nog een reactie achterlaat! En je weet het: Mind Your Step!