VVH Valkenswaard: een geweldig uitje met een super after-party!

De Verenigde Valkenswaardes Hondenliefhebbers, ofwel de VVH, vierde vandaag hun 25 jarig jubileum in Kasteel Henkenshage van La Casserole. Een dag vol afwisseling, humor en vooral veel gezelligheid en natuurlijk als hoogtepunt de Ik Hou Van Brabant spelshow!

Het begon al goed in de bus en bij aankomst op het Kasteelterrein. 2 tonproaters zorgde voor de nodige humor en slappe klets en voor menige scherpzinnige woordspelingen. Daarna was het tijd voor een heerlijk buffet en tijd om even lekker bij te buurten, zodat iedereen rond de klok van 8 uur aan de Ik Hou Van Brabant spelshow kon deelnemen! Het was al snel duidelijk dat iedereen flink aan elkaar gewaagd was. Er barstte al gelijk een hevige strijd los tussen de 3 teams en voor elk punt werd geknokt. In de pauze werd ons verteld dat bij uitjes van de VVH eigenlijk helemaal geen regels gelden. De winnaar hoeft de winnaar niet te zijn, de scores hoeven de scores niet te zijn en ga zo maar door! Hoewel we tijdens de spelshow toch zo dicht mogelijk bij de regels zijn gebleven, zijn we de rest van de avond helemaal meegegaan met deze anarchie, waardoor alles anders was als anders!
Na 2 uur strijd hadden we de volgende einduitslag:
Het rode team, 1ste prijs, 87 punten!
Het blauwe team, 2de prijs, 80 punten!
Het witte team, 3de prijs, 58 punten!
Althans dat leek de einduitslag te zijn. Want tijdens de after-party gebeurde nog vanalles en volgens ons ging de eer misschien wel naar het witte of blauwe team…. We zullen het nooit weten!
Het was een geweldige show en een geweldige after-party en aan jullie te merken zijn jullie het hier helemaal mee eens! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dan kunnen ook anderen zien wat jullie ervan vonden!

Houdoe en bedankt!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • Monique Wacht
  24 november 2013 om 09:47

  Gaaf feestje, super gezellig. Ik heb er in ieder geval van genoten. En volgens mij geldt dat voor iedereen van de VVH. Was ook niet zo’n verrassing wat buiten de hondentrainingen kunnen we feesten als de beste.

 • Riekie de Rooij.
  24 november 2013 om 10:52

  Het was weer een echt VVH feestje en heb ontzettend genoten, weer gezocht naar spelregels die er kennelijk weer niet waren waar zelfs de spelleiding door van slag raakte en door Raymond bijgepraat moesten worden, want zij snapte het ook niet meer.
  Jubileum commissie bedankt, het was geweldig.

 • Bas Buiter
  24 november 2013 om 12:01

  Briljant feestje! Geweldige quiz, aankleding en gezelschap ! Bedankt!

 • José
  24 november 2013 om 12:02

  Ik vond de dag helemaal top. Heb er echt van genoten.

 • Ellen
  24 november 2013 om 12:06

  Het was een super feestje………………. erg geslaagd!! de organisatie van de club heeft het super gedaan! ook de organisatie van ik hou van brabant: leuk gedaan!!!!

  en natuurlijk alle lof voor de winnaars: HET RODE TEAM!!!!!!!!!!!!!

 • Noortje
  24 november 2013 om 13:34

  Was inderdaad wederom weer REUZE gezellig!!!
  Bedankt jubileum commissie, op naar een volgende reden voor een feestje!

 • Marieke
  24 november 2013 om 16:33

  Her was weer een geweldig feestje. Tijdnes de quiz ging het op het scherpst van de snede. Leuk dat hier ook op ingespeeld werd.

 • Natasja
  24 november 2013 om 20:36

  Dit was weer een geslaagd VVH feest! Een mooie strijd tussen de teams bij het ikhouvanbrabant spel. Ach wat maken die regels nog wat uit, lol hebben we in ieder geval weer gehad!

 • Simone
  25 november 2013 om 08:39

  Zo als hier boven al meerdere keren staat vonden ook wij het SUPER..!!! Echt een super avond gehad..!!! Bedankt Iedereen..!!!

 • Leon w
  25 november 2013 om 23:34

  Geweldig feestje, en knap dat er nog flauwer kunnen zeveren als R. Van de kantine.

 • carolien
  26 november 2013 om 12:41

  Was een super feestje…………..

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder