Vrijwilligersuitje HaDeejer

Het was een thuiswedstrijd vandaag voor ons, een spelshow voor alle vrijwilligers van HaDeejer bij de Koekenbakkers in Heeswijk-Dinther, natuurlijk!

Als bedankje voor alle vrijwilligers wordt er jaarlijks een feestavond georganiseerd. Jaren geleden was het team van Pop-Up Uitjes al gestrikt, maar toen kwam “je weet wel”. Maar wat in het vat zit verzuurd niet en zo was het vanavond dus zover. Hoewel we niet optimaal in de ruimte stonden, beloofde het wel een mooie avond te worden. Iedereen werd ingedeeld in team Rood, Wit en Blauw en dat was ook goed te zien aan de mooie Pop-Up Uitjes petjes. Team Rood en Blauw namen om beurten de leiding. Ronald deed er alles aan om voor zijn Witte team de nodige punten te halen. Na een goed teamoverleg in de pauze werden er ook door het Witte team flink wat punten gescoord. Deze editie van de spelshow hadden we een persoonlijk tinje gegeven. Na een goed gesprek met de organisatie konden we de captains persoonlijk aankondigen en konden we door de show heen een vleugje HaDee toevoegen.
Na 2 spelrondes moesten team Rood en Wit hun meerdere toch erkennen in team Blauw. Dat team ging er met 66 punten met de overwinning vandoor! Team Rood eindigde als tweede met 50 punten en team Wit eindigde op een keurige derde plek met 45 punten.
Beste vrijwilligers, bedankt voor jullie enthousiasme tijdens dit vrijwilligersfeest met de Ik Hou Van Brabant spelshow. Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • Rob van den Berg
  8 december 2023 om 09:46

  Super leuk gedaan. Jullie hebben de stemming er goed in gekregen. We hebben genoten😃👍

 • Peter Geubbels
  8 december 2023 om 09:57

  Bedankt Manon en Jeroen. Na een fijne en goede samenwerking in de voorbereiding was het gisteren een topavond. Gezellige “strijd” tussen de vrijwilligers van d’n HaDeejer met natuurlijk een onterechte winnaar. 😜

  Peter (team rood)

 • Ardith Manders
  8 december 2023 om 11:14

  Het was een afwisselende en een grappige kwis. Het werkte sfeerverhogend. Een aanrader.

 • Astrid en Monique
  8 december 2023 om 18:33

  Wij vonden het een erg gezellige avond. Leuk en goed georganiseerd!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder